שאלה על לחץ דם בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות היום הייתי בטיפת חלב
    כשהאחות עשתה לי לחץ דם אני זוכרת שהיא אמרה לי משו 85/50 ועכשיו אני מסתכלת בכרטיס מעקב והיא רשמה לי 85/60
    קודם כל מה הקטע?!? וב' האם זה לחץ דם תקין?

4 תגובות
עמוד 1
  • השאלה היא מהו לחץ הדם שלך בדרך כלל כי יכול להיות שבדרך כלל יש לך יותר גבוה וזה נמוך.

ממה שאני מבינה ויודעת לחץ גם כזה הוא נמוך ולא רק בהריון.

תבדקי את זה מול רופא נשים זה בטוח כח מכיר את המעקב שלך ואותך.

אצלי היה לקראת סוף ההריון לחץ דם גבוה של כמעט 140. תקין רגיל לא בהריון נחשב 120/80.

אז חובה לבדוק מול רופא שיבדוק את הסיבה.
  • הא אז הלחץ דם שלי נמוך?חשבתי שזה בסדר..לפני ההריון האמת שלא הייתי מודדת אז אני לא יכולה לדעת :/

• מזה לחץ דם נורמלי בהריון יש דבר כזה?ואם כן כמה?

• אני חושבת שבהריון אמור להיות כמו רגיל 120/80 כי עליה יכולה להצביע על רעלת (זה מה שחשדו אצלי). למה הסקתי שאמור להיות רגיל כי עובדה שכשעלה אצלי ל-140 ההרופא שךי ישר חשד ברעלת...

בסוף הסתבר שלא ההיתה רעלת והכל היה תקין.

אבל אם נניח מישהי יש לה בריל לחץ דם כזה אז הרופא לא יחשוד כי זה הרגיל שלה.

לכן כתבתי לך שתתייעצי עם הרופא כדי שיבדוק גם ממדים אחרים וגם ישווה ךלחץ דם קודם ויעשה מסקנות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה