היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרבה זמן לא ביקרתי בפורום ואני שמחה לראות המון שמות מוכרים יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות . אז מה קורה איתכן? כמה הילדים גדלו. ולמי שמכיר אותי ותמך ונתן מזמנו ומהצעותיו המבורכות רק תודה. אלדרי שלי הוא בן 3 עוד שבועיים ומי מאמין שהריון שהתחיל מתוך מסקנה של "הריון כימי" להריון בסיכון גבוה תוך אישפוז ממושך לפני ואחרי ההריון יישכח והיום יש לי חיים מאושרים . שמחה שתמכתם בי לא להפסיק את ההריון לפי הנבואות השחורות של הרופאים . היום אני אמא מאושרת לילד מתוקי שכל כך ממלא אותי בחום ואהבה ומצליח למצוא אצלי רגישויות שבחיים לא היו לי . בנות רק רציתי לאחל לכולן אושר גדול נחת ושתהנו לראות את הקטנים גדלים ושתהיינה לכן רק לידות קלות (כמו תרנגולות).