הסטרוסקופיה אבחנתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
10 תגובות
עמוד 1
  • היי ...
    אני עשיתי את זה מזמן ...
    הבדיקה אורכת ממש כמה דקות מכניסים מצלמה עם מים קרים לבטן הרגשה קצת מוזרה לא זכור לי כאבים ....
    ממש כמה דקות ואת בחוץ ....
    את מקבלת תשובה באותו יום .
    ללא הרדמה ...
    בהצלחה
    ( אני חושבת שלא עושים במחזור ..אבל הם יסבירו לך הכול )
  • היי מותק,
    גם אותי הפנה בזמנו קופרמינץ, ובסוף לא ביצעתי כי גיליתי שאני בהיריון שהפעם החזיק מעמד (אביגיל).
    אני ביררתי בזמנו ויש רופא ממש טוב ומומלץ בשם גולדשמיט. מקבל במארא? בר"ג..יש מרכז כזה שכחתי את השם המדויק. הוא גם עובד בבלינסון.
    בזמנו המזכירה אמרה לי להתקשר לקבוע תור עם קבלת המחזור כי הם רוצים להיות בטוחים ב- 100% שלא תהי בהיריון בעת הבדיקה.
    הבנתי שהיא לא נעימה אבל נסבלת.
    מטרתה לראות שאין מחיצות ברחם/הדבקויות שייתכן ומונעות השרשה של העובר או התפתכות תקינה שלו לאחר השרשה.
    באבחנתית מאבחנים, בניתוחית מבצעים ברוצדורה אם יש צורך (נגיד הסרת מחיצה). לעיתים אפשר באותה הבדיקה לעשות גם וגם ולחסוך בדיקה אחת.

• אני עברתי את זה בגלל שלאחר גרידה היה לי מחזור קצר וגם דימום כמעט לא היה, מסתבר שהיו לי הדבקיות עדינות לאחר גרידה , לא צריך שום בדיקות לפני זה , רק צריך ליהות לאחר מחזור אך לפני ביוץ. במהלך היסטרוסקופיה שוחררו הדבקיות .
  • היי, אני עושה מחר אז אדווח לך... לא צריך בדיקות לפני, רק לא לקיים יחסים עד הבדיקה ולבצע אותה ביום 8-12 למחזור כשאת נקיה לגמרי מהווסת. בהצלחה. אה - מומלץ להגיע עם מלווה והבנות המליצו לי לקחת 2 כדורים נגד כאבים שעה לפני.

• היי שוש,
    עשיתי לפני כחודשים, בדיקה טיפה לא נעימה אבל בהחלט נסבלת, לא לקחתי כדור לפני כן. מחדירים לך מצלמה עם מים ורואים את חלל הרחם, כבר במעמד הבדיקה הרופא מעדכן אותך מה המצב...
    גם לי המליצו ללכת לחן גולדשמיט (דרך כללית מושלם עולה 100 ש"ח במסגרת ההתיעצויות) אם תסבירי למזכירה שלו שזה דחוף לא תהיה לה בעיה לקבוע לך תור.
    לי לא הסתדר לעשות אצלו עשיתי במרכז לבריאות האישה בקטוביץ בת"א היה דווקא בסדר.
    בנוסף יש את פר' גולדנברג שנמצא ברמת גן, הוא הכי תותח בתחום. אני לא בטוחה מה העלויות שלו.
    ויש לעשות את הבדיקה לפני הביוץ, הבנתי שזה נועד למנוע ביצוע בדיקה בהריון וכן לפני שהרירית מתחילה להתעבות. אני עשיתי את הבדיקה ביום ה24 למחזור אך לא קימתי יחסים לפני כן...
    לא נראה לי שיש לך מה לדאוג, תקבעי תור ברגע שתקבלי מחזור ל12 ימים אחרי, רק תוודאי לקחת הפניה לפני.
    בהצלחה!!!!
    כמה הפלות חוזרות היו לך? אולי כדאי לעשות בירור מלא של קרישות
  • הבנות ענו לך .. רק רציתי לציין שדר' אליצור פשוט מקסיםםם ורופא תותח!!!

מלא בהצלחה!

• היי גם אני חושבת לעשות את זה עשיתי גם צילום רחם לפני 4 חודשים שיצא תקין
    ואני סובלת מהכתמות שבוע לפני מחזור.
    השאלה אם אפשר לעשות את ההיסטרוסקופיה בזמן שאני לוקחת פיורגון לפני הזרעה?
    או שזה אומר שאני צריכה לוותר על החודש הזה שתתבצע הבדיקה?
    תודה.
  • גיסי, שושי עושה היסטרוקופיה אבחנתית , ולא צילום רחם , צילום רחם היא עברה עשתה.
  • אההה...התבלבלתי

• היי,

עשיתי גם אבחנתית וגם ניתוחית ובשניהם תחת הרדמה מלאה.לא מרגישים כלום. היו לי קצת כאבים לאחר מכן אבל עם משכך כאבים זה עובר. זה באישפוז יום.

בהיסטרוסקופיה אבחנתית ניתן היה לבחור אם רוצים הרדמה מלאה או לא. אצלי זה היה נתון לבחירה

אסור להיות בזמן ווסת. ומהווסת האחרונה עד להיסטרוסקופיה אסור לקיים יחסים...
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה