הי שוב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שוב,, משתפת אתכן שאחרי שקמתי לתוך השירותים עם בחילות והקאות על הבוקר היום והכרחתי את עצמי ללכת לעבודה ומרוב מהירות שכחתי את הפלאפון בבית ועם כל זה לא הספיק להיום אז כשנכנסתי לשירותים גיליתי כתמים חומים על התחתונית והתבאסתי רצח!!! כאילו מה שהרגשתי היה לחינם בשבוע וחצי האחרונים ???!!!! מוזר.. בכל התקופה שאני בלי גלולות מעולם לא היה לי איחור של שבוע ותחושות כאלה וכבר ראיתי את עצמי בהריון.. פשוט אכזבה.. בכל מקרה אני רוצה להודות לכן על התגובות אתן מקסימותתת! ולאחל לכולן כניסה מהירה להריון מהירה
7 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד על האופטימויות

• היי

• כבר אמרתי שאתן מדהימות??? ה עדיין לא באה נכון לשלב זה בתקווה שגם לא תבוא מי צריך אותה עכשיו ב9 חודשים הקרובים. שתתעסק לה בדברים אחרים (כמו לטפל בבוטן למשל) תודה על בתגובות החמות אתמול הייתי ביאוש רב כי בדרך כלל ככה מתחיל אצלי המחזור והצלחתם לעודד אותי קצת..
  • שיהיה המון בהצלחה

מחזיקה לך
  • טוב ...אז למרות הציפיות ה הגיע
  • ממי מצטערת לשמוע, אם זה נראה לך מחזור "אחר" אולי כדאי לבדוק בכל זאת, ואם לא...לנשום עמוק, להרים את הראש ולהמשיך לכיוון חודש חדש עם אנרגיה חדשה :) בהצלחה!!!

• קשה לטעות כשיש שיטפונות. עצוב לי הפעם יותר מתמיד כי כבר היה לי תחושה שזה זה.. מקווה שבפעם הבאה החושים שלי לא יטעו אותי. תודה על התגובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה