חמותי מצאה את הסיבה שליהוא בוכה לפעמים - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שיניים!!!! אתן מבינות??? שיניים. בגיל חודש!!!!!!!!
האישה הזו גידלה 4 ילדים!!!
18 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תרשי לי שוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סליחה, אני לא יכולה לשלוט בעצמי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרסת אותי כליל
מה עם גזים!!!! יותר רלוונטי לגיל לא????
ועל זה הומצא האייקון:
חחחחחח יאוווו הרגה אותי מצחוקקקקק ....
חחחחחח יאוווו הרגה אותי מצחוקקקקק ....
בעיקרון גזים מתאים יותר לגיל הזה- אבל כבר קרו מקרים של יציאת שיניים בגיל מוקדם כל-כך ואפילו שמעתי מקרה מרופאת הילדים שהיה לה מטופל שנולד עם שן. וכמו שכבר שהציעו לך- אם מדובר בבכי ממושך כדאי לבדוק את הילד בקופת חולים. שירגיש טוב במבהרה ושרק יצחק!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח יוליה אהבתי! גולי היית מכניסה לחמתך
חחחחחחחחח גדול!!! תגידי לה שזה לא שיניים ועוד כואב לו מהברית [/center]
דייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשית לי תיום!!!!!!!!!!