"לא לחשוב על זה" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    בעלי ואני מנסים כבר שנה וכמה חודשים להיכנס להריון. במרץ השנה זה סוף סוף הצליח (אחרי 8 חודשי ניסיונות), אבל בשבוע 8 התחילה הפלה, הפסיק דופק, והכל נגמר בכדורים וחופשת מחלה...חיכינו חודשיים לפי הוראת הרופאה, וחזרנו לניסיונות. ושוב - לא קורה כלום (כבר 4 חודשים)...
    כולם אומרים לי "לא לחשוב על זה, הצלחתם פעם אחת - תצליחו שוב"... אבל אני לא ממש מצליחה ליישם את העצה הלא מאוד שימושית הזאת...

איך אתן מתמודדות עם זה? מה עושים כדי לא להשתגע כל חודש מחדש?

תודה מראש על כל עצה... (גם הלא שימושיות יתקבלו בברכה)

נ.ב. אני שוב במחזור עכשיו, מה שכנראה משפיע על מצב הרוח :-(

10 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה.. בוקר טוב.. בהחלט לא פשוט לאבד משהו שכבר חשבת שהכל בסדר אם זה מנחם אותך במקצת אז שמעתי על הרבה הריונות ראשונים שנופלים (אני תוצאה של בוטן שנפל ואימא שלי נכנסה שוב להריון והביאה אותי) זה יקרה אני מבטיחה לך! אם זה קרה פעם אחת זה חייב לקרות שוב את רק צריכה לבקש מהקב׳ה שהפעם זה יהיה הריון יציב וחזק והכל יהיה בסדר בעזרת ה׳. גם אני הייתי במיני דיכאון רק אתמול והבנות המדהימות פה גרמו לי לחייך. אז אני מנסה לעודד אותך גם קצת
    עוד טיפ אם את בלחץ להביא ילד ההריון לא יבוא בקלות אז תשחררי יקירה כל דבר יבוא בזמן שלו. את תראי שברגע שתהי רגועה הכול יבוא בקלות יותר.
    אז יאללה תתחילי להתאמן על חיוכים במראה שום עצב לא יעזור פה
  • קשה לי להגיד לך איך לא חושבים על הזה , גם אני כל חודש בהמתנה וציפייה , אולי לחשוב חיובי ולאמין שזה יגיע בסוף
  • את צודקת ... מאוד קשה לא לחשוב על זה
    גם אני כול חודש מחדש בציפייה ובתקווה שזה יקרה ואז כשמגיעה
  • מתוקה, קודם כל אני מצטערת לשמוע על כל מה שעברת, אני מתארת לעצמי שזה היה קשה. בנוגע להתעסקות - קודם כל תדעי שאת לא לבד, רובנו מרגישות ככה ומתחרפנות כל חודש מחדש, אין לזה פיתרון חד משמעי - לי אישית עוזר לעשות דברים כיפים, לצאת מהבית ולא רק עם הבעל - עם חברות, או אחיות - מי שבא לך, קצת לבלות, אפילו לצאת מהעיר, ואם אפשר חופשה אז בכלל :) ולזכור שזה יגיע אם נחשוב על זה ואם לא - אז אפשר להתפנות לחשוב גם על דברים אחרים בחיים שלנו :) ואם זה לא עוזר - אז תכתבי לנו

• היי
    קודם כל קבלי ממני

• תחשבי על זה כאוות נפשך ובכל הזדמנות. אל תתני ללחץ להרתיע אותך. נשים נכנסות להיריון גם מאונס (עד כמה שזה נשמע נורא זה לצערי נכון). הדבר שכן הייתי ממליצה זה להאמין שזה יקרה. כי זה יקרה. אם לא עכשיו אז חודש הבא ואם לא יש חודש נוסף ואחריו עוד אחד - עד שזה יתפוס - וזה יתפוס. ובפעם הזאת זה יהיה תקין ובריא אני מבטיחה לך.
    וכן, נשים אחרות יסתובבו סביבך עם הבטן וישגעו אותך עם זה. בסדר. גם לך יהיה. ויהיה.

crazy woman!
  • קרייזי איך אני אוהבת את מה שאת כותבת תמיד, ואת צודקת, תכלס אני הצלחתי לשחרר רק אחרי שנתתי לעצמי חופש לחשוב, לבכות, לקנא, לכעוס, ליפול, כמה שבא לי, ואז משהו באמת השתחרר :)

• הי בנות, תודה רבה על התגובות החמות ועל ההבנה...
    האמת שרק העובדה שיש מי שמבין את התחושה - קצת עוזרת (כי הרופא האחרון שהייתי אצלו כמעט צחק לי בפרצוף, מבחינתו הכל היה סטטיסטיקה)....

נראה לי שאני מתחברת לכך שחשוב להאמין שיהיה טוב בסוף, ומאחלת לכולן פה שהחסידה תבוא לבקר אותנו בקרוב ושעד אז באמת נהנה מהחיים ולא רק נתעסק בעתיד...

מצב הרוח שלי השתפר היום, גם בזכותכן... ביום שבת לי ולבעלי יש שנתיים יום נישואין - נראה לי שהגיע הזמן ללכת לתכנן משהו כיף

מנסה לשמור על אופטימיות, לפחות עד החודש הבא......
  • מתוקה, אומרי לא לחשוב על זה כי כשאנחנו חושבת על זה אנחנו לחוצות וגורמות לגוף שלנו לא להיקלט, הגוף לא נקלט כהוא בסטרס :(
    כמו שאמרו לך - ברוך ה' אין בעיה אם נקלטת אחרי 8 חודשים.. הפלה ראשונה זה טבעי וקורה הרבה.. אני מקווה מאוד שבקרוב תאגרי כוחות ותקלטי להריון מהמם!! :)
  • אני מצרפת כאן כמה טיפים בנושא כניסה להריון, אולי משהו מכאן יוכל לעזור.. שיהיה בהצלחה
    כניסה להריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה