היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי בסוף החודש בדיקה:) ותגידו בסקירה השנייה לא עושים תלת מיימד?אני אצל רופא דרך הקופה..
9 תגובות
עמוד 1
בהתחלה עושים בטנית אבל אםהעובר מצג ראש זאת אורמת עם הראש למטה אז חייב וגינלית כי חייבים לראות את המוח וזה דבר הכי חשוב בסקריה שניה שאי אפשר לראות בסקירה ראושנה בהצלחה
היא אמורה להיות בטנית אבל אם לא רואים מהשהו אז עושים גם ואגינאלי. לגבי תלת מימד זה תלוי האם לרופא יש את הציוד המתאים!
הא אוקי בנות הבנתי תודה רבה לכן :)
זה לא בדיקה שבאים עם הבעל?.. מה קורה אם צריך וגינאלי?
מה הבעיה שהבעל יראה את הבדיקה הוגינאלית?
אצלי הרופא עשה את הסקירה השניה בטנית , אבל אני הלכתי לרופא פרטי והוא גם עשה בתלת מימד עוד מהשקיפות העורפית.
אין שום בעיה, אבל זה קצת יותר מביך לי ולו.. לדעתי
זה לא שבעלי "לא ביקר" שם קודם. הוא ראה אותי כמה וכמה פעמים ערומה
חחח לא זה בסדר גם הסקירה הראשונה היתה ויגנאלית וגם בעלי היה וגם חמותי אין מה להתבייש שמים עלייך משהו שמכסה