פעם ראשונה שתותי שלי חולה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות!

תותי קטנה שלי חולה םעם ראשונה... אין לה חום אבל נזלת מטורפת שגרמה לה להתעטש כל הלילה ולא לישון כמעט.

כל הלילה הייתי על הידיים.

אני שמה לה ספריי עם מי מלח כדי שתתעטש קצת והכל יצא לה אבל ה לא תמיד עובד.

שמתי שיש פומפה כזו שבאמצעותה מוציאים את הנזלת וגם יש צינורית שצריך לשים באף ןלשאוף משם את הנזלת.

אתן ממליצות על משהו?

תודה ויום נפלא לכולן.
8 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב!
    לנו יש את הפומפה, עופרי סובלת מזה מן הסתם, זה לא נעים, ובגיל שלה היא כבר מעיפה לי את הידיים אז מצאתי שיטה להחזיק לה את הידיים וגם לשאוב לה,
    אבל אני חייבת להגיד שזה שואב מצויין, הפומפה ממש מלאה, והאף שלה חופשי לנשום!
    אני שמה לה מי מלח, מחכה דקה או 2, ואז עושה שאיבה. אח"כ שוב שמה מי מלח, מחכה 2-3 דקות, ושוב שואבת. השאיבה גם מאפשרת לנזלת לצאת לבד אח"כ.

כשעופרי הייתה ממש ממש ממש מנוזלת נתתי לה להריח קצת פלפל שחור, והיא ישר התעטשה איזה 5 פעמים והוציאה הכל החוצה

• אה, ועוד דבר, כשהיא הולכת לישון תגביהי לה מעט את הראש עם כרית דקה או שמיכה דקה מקופלת, זה עוזר לנזלת לצאת החוצה ולא להשאר באף ולסתום לה את הנזימה.
    הרופא שלי גם המליץ להשאיר חלון פתוח בחדר שינה בלילה (אני משאירה פתוח אבל עם תריסים סגורים) כי האוויר הקר פותח את האף.
    ויש גם משהו שנקרא "קרבול" לתינוקות, זה מן נוזל כזה שאת שמה על חיתול בד או על טישו ושמה לה ליד המיטה, זה ריח של אקליפטוס וזה פותח את כל הצ'קרות

• ואינאיזה טיפים טובים.

מזה הפומפה הזה ואיפה קונים? נועם מנוזל ממש ומתקשה לנשום והוא מסרב לטיפות אף וקיבלנו גם ספריי אף והוא ממש נלחם איתי על זה

• תודה בובה!

ממש עזרת לי עם הקטע של קודם מי מלח ואחרי זה לשאוב.

נועה לא פוחדת מספרי של מי מלח היא צוחקת מזה כי אני שמה לה מידי פעם מאז שהיא פיצית והיא התרגלה.

ניסיתי בלילה שמיכה מקופלת והיא יורדת ממנה ומסתובבת בכל המיטה כמו שהיא רגילה.

אנסה לקנות את הפומפה ולשאוב לםחות בלילה כדי שתוכל לישון.

תגידי כמה פעמים שואבים?
  • באמת פעם ראשונה? 555
    שתרגיש טוב!!!!!

• החלמה מהירה
  • תודה בנות!!!
  • בעיקרון אני שואבת לה בלילה לפני השינה סט כמו שאמרתי לך- מי מלח-שאיבה-מי מלח-שאיבה (לרוב אין לה, אבל היא נשכבת במיטה ונחה קצת אבל לא נרדמת ואז היא נעשת מצוננת איכשהו, עדיין לא גיליתי איך)
    וגם בבוקר סט, שאז יוצא הרבה.
    אבל אם גם באמצע היום את רואה שהיא מתקשה לנשום (עופרי זורקת את המוצץ מהפה כדי שתוכל לנשום :/ ) אז תעשי מה רע?

ואני אגלה סוד- ואל תתפלאו עליי חחח... המי מלח של החנויות בקושי עזרו. אמא שלי (שהיא אחות בכירה במחלקת תינוקות אז היא יודעת מה היא עושה) פשוט שפכה את הנוזל שבבקבוק מי מלח, שמה קצת מלח ומים, וזה מה שאני נותנת לעופרי. זה מעולה. כמובן שצריך לערבב לפני ויש לזה טעם דוחה, אבל גם אחרי שאני שואבת לעופרי, האף ממשיך לנזול ולהוציא את השאריות.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה