מנשא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה מומלץ לקנות?
    מה הכי בטיחותי?

10 תגובות
עמוד 1
  • אני קיבלתי מג׳ני בהשאלה מנשא של תינוקיס- הדבר הכי נוח שהומצא ביקום

יחד עם זאת- גילוי נאות:
    לא ניסיתי אף מנשא בד אחר

נטשה
  • תראי, מבחר הוא עצום.
    יש מנשאים שמאוד נוחים לאימא, "ביבי ביורן". גב שלך בכלל לא כואב, אבל אורטופדי ילדים לא ממליצים על מנשאים ה"קשים" בכלל...
    יש מנשאי בד ארוך, שזה מומלץ ע"י רופאים לתינוקות, אבל הם פחות נוחים לאמא...
    יש בד אלסטי, הוא גם טוב, אבל עם הזמן, כשילד גדל ונהיה כבד יותר, הוא סוג של "נוזל" עם המנשא למטה...
    קיצר, את צריכה להחליט מה את מחפשת, עד כמה תשתמשי בו וכמובן מה התקציב שלך
  • אני בדקתי עם אורטופד והוא טען כי המנא הטוב ביותר הוא זה בעל הפיסוק הרחב ביותר אצל התינוק.
    מבחינת הנוחות הבייביביורן מעולה וגם מתאים להגדרה של האורטופד. (הוא מתאים עד גיל שנה)
    לי יש גם את הארגו שהייתרון שלו הוא שהוא מתאים גם למשקלים מאד גבוההים (אוריק בן ה אוטוטו 4 נכנס בו בקלות, אבל הוא רק מגיל 4 חודשים (אפשת לקנות מתאם ואז הוא מתאים מגיל 0))
  • תודה
    אני קצת מפחדת עם מנשא בד..
    הוא יהיה אצלנו שימושי מאד אז חשוב לי לקנות את הכי טוב ונוח

• הבייבי ביורן!
    לא יודעת איך גידלתי את נועה בלעדיו
  • בגלל שניקול היתה דיספלזיה דו צדדית קלה, אורטופד אמר לא לשים אותה במנשא של בייבי ביורן.... יכול להיות שהיא לא טובה רק במקרה שלנו....
  • ארגו בייבי

• דווקא רוב האורטופדים לא ממליצים על בייביביורן על אף ההמלצות הרבות עליו
    בגלל שרגלי התינוק תלויות ואומרים שזה לא טוב להתפתחות הירכיים
    הכי מומלץ בגיל של ליהוא זה דווקא מנשא בד, כמה חודשים אחרי מומלץ מנשא ארגו בייבי למיניו
    (יש גם חברות אחרות שמייצרות מנשא כזה אז לא חייב רק ארגו)
    ששומר על פיסוק רחב אצל תינוק והרגליים לצדדים ולא משתלשלות למטה...

• תודה

• מנשא בד..
    וכשיגדל אפשר בייבי ביורן..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה