היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני יומיים התחלתי להרגיש אותו ממש הרבה יותר מקודם איזה חמוד!!! אני כבר קשורה ובעלי לא מצליח להבין אותי וגם לא מצליח להרגיש בעיטות רק אני מרגישה אותן בינתיים.. מידי פעם וזה כיף. משפר מצב רוח בטוח.
מישהי יודעת איך זה שהסרגל פה מראה לי חודש חמישי??? חשבתי שזה רק משבוע 20. כל אחד אומר משהו אחר ואני מבולבלת מישהי מוכנה לסדר לי את זה בראש??
תודה בנותת
באהבה, כרמל.
7 תגובות
עמוד 1
ואי זה הדבר הכי כייף שיכול להיות חוץ מלהחזיק אותו בידיים אתמול הייתי עצבנית ועצובה ובכיתי ואז הוא התחיל לזוז ולבעוט חזק וזה גרם לי להרגיש נפפלא ואפילו לבכות מאושר זה הדבר שאני הכי קשורה אליו בעולם ואצלי עוד זה הראשון
תודה בנות אכן זה כיף להרגיש ככה כאילו הוא רוצה להראות לי שהוא בסדר וכיף לו..
אבל אף אחת לא ענתה לי לגבי השבועות יש פה מישהי שיודעת? למרות שזה לא כזה קריטי רביעי או חמישי מה זה משנה העיקר שיהיה בריא ויחכה לו שם עד שבוע 37 לפחות
... אני קצת מפחדת מלידה מוקדמת כי יש לי התקצרות של מוואר הרחם...
באהבה, כרמל.
חודש חמישי משבוע 19 מאמי עד שבוע 23
אם ככה למה הסרגל מראה לי כבר חמישי??
באהבה, כרמל.
יש סרגלים שברגע שאת בשבוע כלשהוא זה אומר שאת שבוע אחריו יש לי סרגל בפלאפון עכשיו למשל אני שבוע 21 והוא רושם לי 22
את בחודש חמישי
אני זוכרת שהרגשתי את העובר........ עכשיו לראות אותו כזה בן אדם גדול ומפותח ולחשוב שהוא היה יצורון בגודל 20 ס'מ...........