מפגש. חמישי ערב 8/11/12 / בוקר יום שישי 9/11/12 :) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שישי בבוקר גם טוב.... אבל דווקא שישי הזה לא טוב, הבטחתי למישהי עוגה...
דווקא מתאים לי... יאללהההה זרמו...... סיווקוש לא יקרה לעוגה כלום אם היא תהיה מוכנה ביום חמישי בערב
שישי הזה אני לא יכולה שי מלא דברים לעשות
אולי חמישייי ???? לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
מחר לבעלי יש ערב מהעבודה
ליטל!!!! את לא מודיעה לי? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
היתי שמחה לבוא אבל יום שישי בוקר מאוד לחוץ לי והיום גם
סורי
יקירתי זאת התראה קצרה מידי חשבתי על שבוע הבא.
בכל מקרה בנות יש מפגש בשבוע הבא ביום חמישי באסה ליטל חבל שזה לא שבוע הבא ..
פעם הבאה שאת באה תני התראה יותר ארוכה מבטיחה לארגן מפגש כמו שצריך
אז שבווע הבא?
עירית פתחתי אירוע בפייס לכי לראות ...
ענבר יום חמישי (שזה כבר עכשיו) אין מצב שאני יכולה לעצב עוגה עם הילדים בין הרגלים... אני חייבת שקט! שישי בבוקר הם בגן