היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא הייתי כאן הרבה זמן כי כנראה אנחנו מתחילים טיפולים...אבל אני עדיין עוקבת אל תדאגו....אתמול עברתי צילום רחם וחשבתי שאני מתה!!!! זה נורא!!
מאחלת לכולנו שיגיע כבר היום המיוחל!!!
7 תגובות
עמוד 1
היי מאמי איך היה? כאב מאד ? היו חסימות ? תרגישי טוב מותק.
/]
היי, בובה. מצטערת לשמוע שסבלת
מי אוהבת אותך מי???
הצטערתי לשמוע שכאב לך. הכאב לא לחינם והוא חלק מהתהליך. מה יהיה בלידה? שיהיה המון בהצלחה בטיפולים שיהיו טובים וישאו פרי
crazy woman!
הייי
שיהיה המון המון בהצלחה בטיפולים!!!!!!!!! שהטיפול יהיה ראשון אחרון ומנצח
לא היה כלום....הכל בסדר אצלי היוד עבר חלק מאוד אבל הייתי לחוצה והיוד ממש כאב לי ברגע שהזרימו אותו כמעט התעלפתי על השולחן....
אממ אמילי אני רשמתי לך כמה זמן שהבדיקת זרע של בעלי לא הייתה טובה יש לו בעיה בנפח אז כנראה שתחיל טיפולים...אבל לא כרגע אנחנו עושים בדיקות ואני רוצה לקבל עוד חוות דעת
תודה לכולן..עכשיו קצת יותר טוב עדיין יש לי דימום אבל יעבור..