היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמתי עכשיו עוף ותפוחי אדמה בתנור בתבנית חד פעמית ומעל זה שמתי נייר כסף שלא יתייבש בעת הצליה...רציתי לשאול אם הנייר כסף מפריע לתהליך? כי עכשיו בדקתי אחרי חצי שעה ולא נראה שזה כל כך מתקדם
13 תגובות
עמוד 1
על איזה חום שמת את התנור?
200 מעלות
קודם כל, תורידי את חום התנור... דבר שני, הנייר כסף מצויין רק לאחר שהתפוחי אדמה רכים (במידה שאת רוצה כמובן) מורידים את הנייר כסף... בהצלחה
למה להוריד את החום? ולכמה? תודה
180 בלי נייר כסף
חום 200 מעלות זה חום גבוה מידי, את כרגע (בשלב נייר הכסף חחח) סוג של "מבשלת" את העוף ותפוחי אדמה... תשימי 160-180 מעלות - תלוי כמה החום בתנור שלך חזק... רק אחרי שזה מבושל תורידי את הנייר כסף,תעלי את החום ותתני לזה "צבע"
תעדכני איך יצא
אני בדרך כלל עם נייר כסף שמה על 180-200 מעלות. כשהתפוחי אדמה רכים מורידה את הנייר ונותנת עוד קצת אפייה לצבע וקרספיות
תודה על העזרה בנות אני אעדכן
תאמת שאני עושה בתנור אני אף פעם לא שמה מעל נייר כסף...... אני תמיד מרטיבה את מה שאני מבשלת
אני גם לא משתמשת בנייר כסף זה נורא לא בריא
לא יודעת מה ענו האחרות אבל אני עושה ככה.. שמה חום 180 ושמה נייר כסף. ברבע שעה האחרונה מורידה כדי שישתזף:) בהצלחה בובי!!
ודרך אגב יש לי מתכון מעולה לעוף (שלם) בתנור עם 0 עבודה!!!ויוצא פשוט מעדן מושלם!
אני אישית לא מכסה בנייר כסף לא אוהבת... אני שמה תפוחי אדמה מעל את העוף, שמה תבלינים שאני אוהבת (מרק עוף, פפריקה, שמן שומשום, שמן זית) ושמה בתחתית מים על התפוחי אדמה שכמעט יכסו אותם 200 מעלות שעה ואלוהים זה טעים!!!!
הופכים את העוף מהגב לחזה אחרי חצי עה ככה החזה לא מתייבש ומלאאא בנוזלים