איך לחמם חדר אמבטיה בחורף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לנו תנור חימום כזה וגם לא יהיה כי זו דירה שכורה
    איך אתן מחממות?

4 תגובות
עמוד 1
  • עם מפזר חום!
  • כשעופרי הייתה בגיל של ליהוא, הייתי מקלחת אותה בדפני בחדר שלה... והיה שם חימום, אז רק אחרי שהחדר התחמם קילחתי אותה במים חמימים כמובן, והלבשתי וייבשתי על השידת החתלה. את יכולה גם לשים את המגבת על התנור אם זה אקורדיון כזה לא זוכרת איך קוראים לזה.. ואז כשאת עוטפת אותו המגבת מחממת :)
    וגם על הדרך- לא הייתי מקלחת בשעות הערב כשכבר קריר, אלא בצהריים... ובגלל שהיא ממש נולדה בחורף והיה קפוא והיא ממילא הייתה קטנה במשקל, הייתי עוטפת לאותה בשמיכה ויושבת איתה ליד התינור חימום כמה דקות. והיא מעולם לא התקררה!

• אנחנו חיממנו את הבית והחדר עם רדיאטור. לפניכן גם טיםה את המגבת

• אני סוגרת את החלון של האמבטיה......... החדר נעים
    מייד שמסיימים אני עטטפת אותו במגבת עם קפוצ'ון :):)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה