רפידות הנקה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שלום!
    בבית חולים קיבלתי שלוש סוגים של רפידות הנקה דוגמיות, אוונט, מלדה וג'ונסון. הכי אהבתי אוונט אבל הבעיה שאני לא מצליחה למצוא אותן בחנויות. מישהי מכן יודעת איפה אפשר למצוא אותן? למי יש ניסיון בסוגים אחרים?
    ]
6 תגובות
עמוד 1
  • אני השתמשתי בשל ג'ונסון
    אהבתי אותם נורא.

מוזר... אין בשילב? סופר פארם? ניו פארם?

• אני תאמת בכלל לא הייתי צריכה
    אבל אם את לא מוצאת אז אולי תנסי חברה אחרת?
  • התשובה היא רמי לוי...
    רק שם מצאתי את הרפידות הנקה של אוונט
    האמת לא התחברתי אליהם בגלל רפידת הג'ל היה כואב לי כל הזמן איך שהיא היתה מתמלאה אבל על טעם ועל ריח...

• כולם משתמשי בג'ונסון, אבל מה שמוזר הן משאירות לי סיבים על הפטמות ולא נעים לי בכללץ האם רק לי זה קורה?
    ]
  • בהחלט לא רק לך! גם לי זה השאיר. ובבית לא השתמשתי בכלל. ניסיתי גם של צ'יקו והם היו טובים. ובסוף השתמשתי במכירות זול של פראשואנס
    מאיה.
  • לייף לא השאירו לי סיבים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה