עייפות וחולשה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 6 ימים לאחר הלידה ופתאום אחזה אותי חולשה לא נורמלית, היה הכל בימים האלה, הכאבים החזקים, בחילות והיום פתאום חולשה חזקה.
    אולי ההנקה לוקחת ממני את כל הכוחות? איך מתגברים על זה?
    אולי אני אוכלת לא נכון? יש לכן טיפים.
    תודה.

]
5 תגובות
עמוד 1
  • איפה כואב לך?
    חולשה חזקה, יכול להיות שמדובר בוירוס מעבר עונות
    יש המון כאלה עכשיו... את חייבת לנוח ולהתחזק
    תשמעי מה תעשי
    קודם כל ויטמין C דחוף.
    תקני לך תפוזים, קיוי (!), קלמנטינות, כל פירות ההדר
    תאכלי כמה שיותר.
    זה מחסן את מערכת ההגנה של הגוף ונותן לה נוגדנים מעולים

מבחינת ת**** נכונה גם יכול להיות,
    את לוקחת ברזל עדיין?
    את חייבת לשתות המון המון מים, נותנים אנרגיה לגוף
    לאכול ירקות ירוקים.
    תאכלי המון שקדים ואגוזים, זה שומן מעולה.
    ההנקה באמת לוקחת המון מינרלים וכוח, את צריכה להחזיר אותם (פירות וירקות לרוב)

תרגישי טוב

• את באמת צודקת אני לא שותה מספיק וגם לא כל כך אכלתי בימים האחרונים. חשוב מאוד לדאוג לעצמי גם.

]
  • מאמי אני חושבת שאין מי שלא עוברת את הקטע הסה של חולשה מטורפת ועייפות חבל על הזמן...........
    תאכלי ותשתי כמו שצריך, וגם תנסי לישון כמה שאת יכולה
    אני חשבתי שאני מתה מרוב עייפות וחולשה בדיוק שבוע אחרי הלידה זה היה השיא

• זה נכון שכולן עייפות ואולי הת**** לא נכונה כי אין לנו מספיק זמן לעצמנו אבל אם את מרגישה שזה משהו מעבר לרגיל אז לא להסס להיבדק על ידי רופא

חשוב מאוד לשמור על עצמך.
  • בנוסף למה שהבנות רשמו,
    חשוב מאוד, במיוחד למניקות להמשיך לקחת את הברזל\ויטמינים שהיית לוקחת בהריון אפילו 3 חודשים עד אחרי לידה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה