מחר צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקווה שיעבור בקלילות :)

19 תגובות
עמוד 1
  • ב ה צ ל ח ה !!!! תעברי כמו גדולה
  • ג׳סי מתוקה קטן עלייך את גיבורה שלנו
    בטוחה שיהיה הכי קל

• בהצלחה גדולה ג'ס.
    הצילום בדרך כלל אורך דקה, דקה פלוס. לפעמים הוא כואב לפעמים לא. אצל רובן הצילום לא הכי כואב ולבטח גם אצלך יעבור בקלילות ובקלות.
    שולחת לך חיבוקים אמיצים ותחושות מרגיעות

crazy woman!
  • בהצלחה מתוקה
  • תודה מהממות, אני חיובית :)

• גיסי בהצלחה , קחי לך שני כדורי אדויל חצי שעה לפני בדיקה, אצלי מחר מעקב זקיקים לקראת הזרעה , שלישית ,תעדכני אותנו איך היה. תהיה חזקה , מחזיקה אצבעות
  • תודה מרגוש אני באמת אקח אדוויל, מאחלת לך זקיקי ורירית מהממים ושניי פסים בסוף החודש

• תודה רבה יסמינוש גם לך אני מאחלת המון הצלחה ובשורה טובה בקרוב.
  • בהצלחה ג'סיייי go girl
  • בהצלחה...
  • בהצלחה מהממת

לי יש חודש הבא ... תגידי לי למה להיתכונן
  • קסםםםםםם שיהיה לך בהצלחה מחר :-) מקווה שיעבור לך בקלות וולא כאבים מיותרים....דברי איתי אחרי זה תגידי לי איך היה....אמן והתוצאות יהיו יפות ונקיות :-)

• מלא בהצלחה היוםםם :)
    בשורות טובות!!!!!!!
  • בהצלחה אני עשיתי + צינתור חצוצרה לא כאב לי כלל קחי כדור נורופן או דומיו חצי שעה לפני
    ב ה צ ל ח ה !!!!
  • גם לי יש חודש הבא ולא קיבלתי שום מרשם כזה או אחר...
    ואי כמה כדורים! לקחת אנטיביוטיקה לפני, זה נראה לי דורש בירור נוסף
    עדיף כמה שפחות כדורים רק כשצריך...זה לא בריא... כבד ובכלל...
    אבל זו רק דעתי...
    בהצלחה לכולנו.....  
  • היי לולי

אני יודעת שבכללית בדרך כלל תמיד נותנים אנטיביוטיקה כדור אחד לפני הצילום ועוד 4 ימים אחרי למנוע דלקות וזיהומים אני מכירה כמה בנות שאחרי צילום רחם אושפזו בבית חולים בעקבות זיהום שנוצר להם כתוצאה מהצילום ורק אז נותנים להם אנטיביוטיקה ..
    אני דווקא שמחתי כי אני ממש רגישה ובציק יכלתי לפתח דלקת או זיהום ..
    אני יודעת שיש כאלו שעוברות את זה חלק אבל לא צריך לדעתי לקחת סיכון 5 ימים לשתות אנטיביוטיקה כדור 1 ביום עדיף על פני זיהום או דלקת ואז זה כבר יותר מסובך.

• ממוש לי לא נתנו אנטיביוטיקה, או כל דבר אחר, אבל מצפה 29 סיפרה לי שלה נתנו ל 5 ימים

• היי ג׳סי,

עשיתי צילום רחם כולל שטיפה זה לא כאב בכלל קחי חצי שעה לפני שאת נכנסת אופטלגין והכל קטן עלייך.
    שיעבור בקלות ואת יודעת שאומרים ששלושה חודשים לאחר צילום רחם יש סיכוי גבוה להיכנס להריון
    שיהיה בהצלחה!!!

Orttals
  • איך היה ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה