-
מצפים מותק, אל תתייאשי עוד. שווה לעשות בדיקה מקיפה ולראות שהכל תקין. לעשות פרופיל הורמונלי, בדיקות דם כלליות וגם אולי לבדוק את הבעלול על מנת לאתר את הבעיה.
הממוצע לכניסה להיריון הוא שנה ולאחר מכן אם לא נקלטים צריך לעשות בדיקות כלליות. אני משוכנעת שלפעמים יש מכשולים קטנים ופשוטים שרק צריך לעלות עליהם והכל יהיה בסדר.
מאחלת לך שבקרוב מאד תתבשרי בבשורות טובות ומשמחות וב"ה תחזקי ילדים כאוות נפשך.

crazy woman!
-
-
אני חושבת שאת צריכה להחליף את רופא שלך, נותן איקאקלומין בלי מעקב זקיקים ,ובכלל לא מתנהל נכון , אני חושבת שזאת דרך נכונה ללכת להזרעה. והיה צריך לעשות את זה מזמן , איזה חוסר אחריות מרופא לתת לך איקאקלמין בלי מעקב זקיקים כאילו מדובר בסוכריות , צריך לעקוב , לעשות אולטראסאונד ,לראות את התפתחות של זקיקים
אולי הוא בכלל לא משפיע עליך . מאחלת לך המון הצלחה ושתדעי השד לא נורא כל כך (הזרעה ) עשיתם כבר בדיקת זרע? איך היה ? מאד מבינה את כאב שלך מאמי , גם אני בוכה ומתרסקת כל חודש מחדש כשרואה וסת , עברנו כבר שתי הזרעות ,אנחנו בדרך לשלישית , למרות שבדיקת זרע יצאה תקינה ,ואני מבייצת טיבעי ,גם עלינו כיתה ,הכי חשוב לא לתאייש ולהאמין בעזרת השם נצליח.
/]
-
ריגשת אותי נורא...
אני מאחלת לך שהחודש הבא יהיה שלכם
אגיד לך משהו שעודד אותי מאוד, קראתי פעם בעניין עיכוב הריון שמה שבא בקושי - מוערך ומופלא
אתם תקבלו משמיים מתנה יקרת ערך,
ילד בריא ובעל מידות טובות שיסב לכם אושר עצום!
הרי רחל אימנו בסוף זכתה ביוסף הצדיק שהיה ישועה שלמה לעם ישראל.
אל תתייאשי.
אני יודעת שקל להגיד אבל היינו באותה סירה.
תפילות מעומק הלב, תפילות עם זעקה אמיתית לבורא עולם, פותחת שערי שמיים
אני יודעת ששמעת את זה הרבה
אבל זה עזר לי נורא.
אז לפני ההזרעה, תבואי בתמימות, תגידי ה' אני בוטחת בך ועושה השתדלות.
אין לי במי לבטוח, אתה קובע ואתה שומר את מפתח הרחם ולא שום מלאך.
אתה תעזור לי!
אתה!
יהיה בסדר...
שולחת לך חיבוק בובה
-
מתוקה שלי, קבלי חיבוק גדול גדול!!! אני מקווה ומתפללת שההזרעה תהיה ראשונה ואחרונה. שתפתח לך את הרחם כל שנה לתינוק נוסף בריא ואהוב! כל כך קיוויתי בשבילך שהפעם תהיה האחרונה!! בעזרת ה׳ בזמנו, תזכו לנס חנוכה גדול בחודש הבא שיבשר בטא מהממת של תאומים לתפארת!! בריאים יפים וחכמים.
שולחת לך חיבוקים ונשיקות אהובה קטנה, תהיי חזקה!!!!!

-
אווי מאמי שלי!!
בא לי להביא לך חיבוק חזק חזק אמיתי אבל
-
תודה אוראלי שחיזקת את דברים שלי , היום אני הייתי באולטראסאונד לאחר ששתיתי איקאקלומין +פרוגינובה , הזקיקים גדלו אך עדיין קטנים בשביל הזרעה , כבר פחדתי שאיקאקלומין הפסיק להשפיע אך רופא הרגיע אותי ואמר שפרוגינובה מעכבת ביוץ ובגלל זה הזקיקים עדיין לא גדולים מספיק ,ביום ראשון מעקב זקיקים נןסף.זאת אחת סיבות שפשוט חייבת להתעקש על מעקב זקיקים , כדי לבדוק את התפתחות וגם השפעה של איקאקלומין עליך .
/]
-
בננות..תודה רבה רבה על העידוד.. אין עליכן..
מרגו ומורן..
שמעתי על הרופא שלי שהוא מצויין...אני אתן לו עוד צאנס..ונראה מה הלאה...
ד"א...
מה אתן יודעות על דימום קצר ממש לאחר איקקלומין...פעם ראשונה בחיי שהווס של אורכת יומיים!! בד"כ היא שבוע ימים מלאים..
אני לא יודעת מה לחשוב...אולי זה האיקקלומין??
***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
-
ממוש מצטערת לשמוע, אבל טוב לשמוע שאת בדרך להזרעה שתקדם אותך לבייבי
-
היי מותק
מה שלומך ?
סורי שלא הלך הפעם
דבר ראשון אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא פריון
ולא רופא נשים אתם מנסים מספיק זמן
וכדאי כבר לעבור שלב ולהריץ עניינים מה שנקרא
באיזה קופת חולים את ?
תקבעי תור לרופא פריון לייעוץ
תתחילי 2-3 הזרעות ואם לא הולך חלילה
את עוברת לכיתת הבוגרים
ומשמה יותר קל יהיה לכם בעזרת ה׳
את יודעת מי אני
צרי קשר בפרטי אשמח לעזור ולייעץ ...
נשיקות ודש
-
כן לדעתי זה שהמחזור קצר קשור לשתיית איקקלומין ..
אם אני לא טועה
זה קשור בכך שהאיקקלומין מדקק את רירית הרחם ובגלל זה המחזור קצר בימים
לי הוא גם יחסית חלש...
קראתי מאמר על זה איפשהו..
-
אוראלי זה נכון בגלל איקאקלומין מחזור קצר , גם לי זה קרה.
/]
-
בננותת
חודדשים שעברו ..בסבבים הקודמים עם האיקקלומין המחזור היה בסדר גמור שבוע שלם של דימומים..היה לי יום אחד שהפסיק...ואז חזר..אבל הייתי מסיימת אריזה של תחבושות...
הפעם...השתמשתי גג ב6 פדים שלאא היו כאלה מלאים..והפסיק לגמרי..
לא יודעת מה לחשוב...
והרופא הזה לא עונההההההההההה לי!!!
ובקשר לבדיקות...עשיתי פרופיל הורמנלי..תקין..
עשיתי צילום רחם..תקין...
בדיקות ביוץ...תקינות..
הכל תקין...(ברוך ה'...)))
הבעיה היא המופרלוגיה של בעלי טיפה נמוכה 3 אחוז...אבל הרופאים אומרים שזה בסדר וזה עניין של זמן..
הרופא שלי החודש שולח אותי להזרעה כנראה...
טוב נראה מה יהיה...
הלוואי ויהיה טוב
תודה על העידודדד...
אוהבתתתתתתתתתתתתת
-
מאמי הגוף שלנו לא מכונה , אז לפעמים יש מחזור קצר , אבל אם את דואגת עדיף שתבדקי, גם אצלי כל בדיקות תקינות, גם ביוץ , גם פרופיל , גם בדיקת זרע תקינה , אך כבר עברנו שתי הזרעות , אז אל תקחי את זה קשה השד לא נורא כל כך. ובהצלחה רבה.
/]
-
מרגש..מוכר עד כדי כאב.. ינחם אותך שבסוףזה קורה!!!
איזה בדיקות עשית? למה איקקלומין- פוליצסטית?
עדכני אנסה לכוון אותך ..
-
אני לא יודעת למה איקקלומין אני מבייצת טבעי..הבדיקות דם מראות כך...וגם הבדיקות ביוץ מראות שיש....אני לא פוליצסטית..מה את חושבת שזה?!
-
אביה איקאקלומין לא ניתן רק לפולציסטיות , אני גם מבייצת טיבעי גם בדיקת דם ובדיקה ביתית מראה תשובה חיובית , אך כבר קיבלתי 3 סבבים של איקאקלומין , לא יודעת אולי בגלל שאני עושה הזרעות.
/]