סקר שטיח.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לכם שטיחים בבית?
    איפה- בחדר ילדים/ סלון/ חדר שינה..
    אתם שמות אותם רק בחורף או כל השנה?

אני בדיוק מתלבטת אם לרפוס כבר..
    יש לנו בסלון ובחדר ילדים,
    בחדר ילדים הוא היה כל השנה,
    בסלון אני אוהבת בקיץ ללכת על רצפה קרירה..

"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
12 תגובות
עמוד 1
  • בבית הקודם היה לנו בחדר ילדים אבל עכשיו לא משתמשים בו כי יש חדר משחקים עם פרקט
    אני שוקלת לקנות שטיח שאגי כזה לסלון....

• עד שנה שעברה השטיח היה בסלון,
    אבל מכיוון שאנחנו בהמות ואוכלים בסלון
  • אני מאוד אוהבת שטיחים
    אבל לא אוהבת לנקות אותם
  • יש לנו בחדר של הקטן כל השנה
  • פעם ממש לא אהבתי. זה תמיד עושה לי הרגשה כשאני נכנסת לבית עם שטיח שמתחת יש חול
  • יש לנו שטיח בסלון, והתחלתי לפרוס אותו בימים קרים, בגלל המשפחתון שהם משחקים על הריצפה רוב היום.

בחדר ילדים אני לא יכולה לשים שטיח כי הבנות אלרגיות לאבק. אבל אני חייבת למצוא משהו אחר לשים על הריצפה כי גם שם הילדים משחקים על הריצפה, אני לא יכולה משטח סול כי גם הוא מייצר אבק. יש למישהי רעיון מה עוד אפשר? חשבתי מחצלת אולי.

• שמים שטיח בחורף בחדר הילדים ובסלון.
    למרות הפרקט בחדר.
    יותר נעים לשבת על שטיח בחורף.
    מה גם שעש עכשיו כל חורף היה לי תינוק שוכב/זוחל על הרצפה.

• אין לי שטיחים בבית לא אוהבת לנקות אותם ולא אוהבת את כל האבק עליהם במיוחד שהילדים סובלים מידי פעם מקוצר נשימה אז וויתרתי

• נראה לי שהסקר הזה מגיע כל שנה בחורף

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני דווקא מאוד אוהבת שטיחים אבל רק בחורף ...

• לנו יש שטיח בסלון אהוב עלי מאוד שיוצא בימי הקור וחוזר למחילתו בימות החום.
    הוא נעים ויפה (בעיני) ומאוד כיף לשבת עליו לשחק לעבוד לקרוא סיפורים או סתם להשתולל או לנוח.
    מנקים אותו עם שואב אבק פעם בשבועיים בערך ובין לבין מטאטאים וכשאני שוטפת את הבית מעבירה עליו סמרטוט לח לפני שמתחילה לנקות את שאר הבית (כך שהמים נקיים)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה