גברים!!לכו תבינו אותם :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

14 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח
    אל תתחנפי מאמי.. יש להם יציאות בסוף זה מסתדר
  • כן מתי שהנוזלים מתייבשים וצריך רענון

• רגע זה לא נשים ככה בדרך כלל?
  • ככה זה גברים! לפחות אנחנו בסוף או מתפוצצות או בוכות ואומרות את מה שמציק. הם - בונקר!!!
    צרת רבים חצי נחמה מאמי (או אולי לא). אני הייתי ממליצה לך להמשיך להיות נחמדה ולהמשיך כאילו כרגיל רק להגיד בצורה ברורה וישירה שאת שם ואת תשמחי לשמוע מה מציק או מפריע. הרבה פעמים הם בעצמם לא יודעים ממש כמו ילדים קטנים.
    אני יכולה להגיד שבעלי מאוד מעריך את זה. הייתה לו יציאה כזאת שישי שבת בקושי החליף איתי מילה ויום ראשון בא לי עם פרחים הביתה. גם סוג של הערכה כנראה.
    שיהיה בהצלחה והעיקר תהני עם התינוקי.
  • אז זהו... שלפעמים לא קרה כלום... סתם בא להם להיות עם עצמם... בשונה מרוב הנשים שקורה משהו בעבודה אפילו מינורי אנחנו משתפות ושואלות לדעתם ... וכו.. מבחינתם זה לא שווה מילה בבית ..

שזה קורה אצלנו רוב הזמן הוא רק חושב למה הוא הפסיד במשחק מחשב המטופש שלו.... לעומת זאת יום אחרי הוא חוזר ולא מפסיק לחפור על איזה ניתוח הוא עשה...

למדתי לא להתייחס שקורה משהו משמעותי הוא בא לשתף לבד

• ממממ
    מוכר
  • מה הקטע עכשיו בהריון נהייתי רגשנית ממש!!! אז כבר יומיים שהוא בארוע וכשהוא מגיע ואני מתעוררת אז הוא ישן אז אני מוצאת את עצמי בוכה איזה שעתיים על כל הרוע שיש בעולם ואז הולכת מחבקת אותו

• אני חשבתי שרק בעלי ככה

• הורמונים וגברים
  • ????? ?? ?? ??????? ?? ????????? ????
    [/center]
  • כמה שאומרים נשים נשים הגברים יותר גרועים ממנו :/ וכולם אותו דבר
    גם אני אף פעם בחיים לא לוחצת עליו לספר לי
    אחר כך או שהוא בא ומספר לי לבד או שאני מגלה לבד(לא בכוונה זה פשוט צף) או שזה היה סתם משהו חולף כמו ריב עם חבר טוב או משהו כזה
    אני אישית יכולה להגיד על עצמי שמאז שלמדתי את הטעויות שלי בחיים לא עירבבתי ז"א אם קורה לי משהו אני בחיים לא יוציא את זה עליו או משהו כזה כמו שהוא עושה..בגלל זה אני גם מרגישה שלמה עם עצמי..ועכשיו כשהוא חזר לעצמו הוא יואכל את עצמו כמה ימים על מה שהוא עשה חחח מגיע לו!

• זה גם ממש עניין של אופי לפי דעתי
    כאילו רגשנות ולקיחת דברם חח
  • לא בגלל שהוא בעלי אבל יש לו אופי טוב באמת
    כל הזמן אני אומרת לו שיש לי את הבעל הכי טוב בעולם ואני מרוצה ממנו בהכל!!
    אבל תמיד יש חסרונות ומזל שזה החסרון היחידי שלו!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה