היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם אתן משאירות את הילדים אצל ההורים בסופי שבוע/במהלך השבוע ללילה בלעדיכן?
12 תגובות
עמוד 1
לא
מעדיפה שלא, לא אוהבת כשהיא רחוק..אבל לפעמים אחרי שנקרעתי שבוע ואני יודעת שלא אספיק לנוח בסופש ביחד איתה-אז כן.קורה אחת לחודש מקסימום.
כשהייתה קטנה ופחות עצמאית לא יכולתי אפילו לחשוב על להשאיר אותה ללילה אצל ההורים. היום זה אחרת - היא הולכת לישון אצל חמותי כשאני ובעלי יוצאים בשישי וזה קורה בממוצע אחת לחודש. היא נהנית ושמחה לישון שם, אז למה לא...
כל שבת שאנחנו בבית, אנחנו אוכלים אצל ההורים שלי בערב ובבוקר (הולכים ברגל) והגדולה נשארת לישון שם לבקשתה. היא ישנה עם אחותי הקטנה (הדודה המגניבה
הייתי עושה את זה בחודשים הראשונים.. מדי פעם כשלא הייתי מרגישה טוב או כשהייתי ממש עייפה הייתי משאירה אותו לישון אצל אמא שלי בלילה ובבוקר לוקחת אותו.. אבל אז הפסקתי
אני גרה רחות מההורים אז לא נעזרת. פעם בכמה חודשים, במיוחד בחופשים של הגן אורי נוסע לסבתא לכמה ימים.
אני נעזרת באמא שלי וחמותי ביום יום כי אני מגיעה הביתה יחסית מאוחר והן מחליפות את המטםלת לשעתיים עד שאני מגיעה.
אף פעם עוד לא השארתי אצלן י גם אני לא רוצה להכביד גם כי נועה עוד קטנה לדעתי וגם אין להן מיטה בישבילה (כשתהיה ילדה גדולה אני בטוח אשאיר אם היא תבקש).
כשאנחנו הולים לאירוע אז אנחנו משגיבים את נועה לישון והם באים אלינו לשמור עליהם כי גם אמא שלי וגם חמותי גרות שני רחובות מאיתנו.
לא עדין לא! אף פעם! אני ממש רוצה לנסוע עם בעלי לחופש ולהשאיר אותם קשה לי....
המקסימום שנשארה עם חמותי הוא למשך 3 שעות
וגם זה קרה פעם אחת בלבד...
לא לא משאירה ההורים עוזרים בדברים אחרים כשהיא תגדל ותבקש בשמחה:)
אני נעזרת בהורים שלי ושל בעלי הרבה - אבל עדין לא יצא לי להשאיר את אוראלי לישון אצלהם בלעדי קשה לי מידי הרעיון הזה
להשאיר לילה בלעדינו אין מצב, לא מוכנה, אפילו שסבתא שלי מציעה את שירותיה בעניין אני לא מסכימה לזה... אריאנה עדיין קטנה וצריכה אותנו ואת המיטה שלה בלילה כשתגדל ותתחיל לבקש בעצמה להשאר לפעמים אצל סבא וסבתא אז נחשוב על זה