היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם הילדים שלך מסודרים? האם לימדת אותם להיות כאלה או שזה בא מעצמם?
אצלי ליעד בלי עין הרע טפו טפו מאוד מאוד מסודר.. לא ממש לימדתי אותו
7 תגובות
עמוד 1
חינוך להחזיר את הצעצועים למקום אחרי המשחק. וגם הגן תורם לנושא
מאז שהתחילה לשחק בצעצועים אמרתי לה והראיתי לה מה זה לאסוף ולהחזיר למקום
בהתחלה היינו עושות ביחד .. יותר אני מאשר היא
עכשיו כשהיא איתי בגן אני אומרת " לאסוף" והיא כבר שמה הכל בתיבה וככה גם הילד השני בן 10 חודשים עבודה קשה אך משתלמת
אני לא חושבת שזה משהו שאפשר לבדוק בגיל שנה חכי תגיעי לגיל שנתיים הנורא
אני גם כל הזמן אומרת לאוראלי עכשיו מחזירים את הצעצועים למקום ומתחילה לאסוף - והוא שם יחד איתי אבל לרוב הוא הופך את הצעצועים ולא מחזיר
נתנאל מאוד מסודר!!!!!!!!!!! מאוד מאוד מאוד... תשאלו את ירדן, היינו אצלם ונתנאל "סידר" גם צעצועים של אגם
היא עוזרת לאסוף איתי צעצועים ולפעמים שאני מנקה בבית היא לוקחת מגבון ומשפשפת את כל מה שבדרך חחחח ולא לימדתי אותה היא פשוט יום אחד לקחה מגבון ושיפשפה תריצפה
כמוכם מסודר, והרוב למד בעצמו, וזה נשאר בזכות זה שעודדנו את זה. אז תגידי לו כל הכבוד, על הדברים שהוא עושה כמובן מאליו, שזה ישאר גם בגיל שנתיים האיום חחח