היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כל הזמן שוברת את הראש מה להכין לאוראלי ארוחת ערב אני מכינה לו או חביתה ולידה מעדן - או גבינה ומערבבת מעדן - זהו זה רק מה שעולה לי בראש להכין לו דיי אני רוצה לגוון לו
מה אתן מכינות ארוחת ערב לילדים?
3 תגובות
עמוד 1
אני בזמן האחרון התחלתי לתת ארוחת ערב בשרית כשאני לא נותנת בשרית אני נותנת דייסה
אפשר להכין לו את הפסטה מאמי ולערבב עם קוטג' הם חולים על זה, זה ממש טעים! את יכולה לעשות לו סלט עם נגיסי עוף/שניצלונים בפנים טוסט צנימים עם גבינה/ריבה/שום טוסט צרפתי סלט תפו"א וביצה
טלי תודה רבה מותק
לביבות /פשטידות /סלטים וגבינה/קציצות/חביתיות (ביצה עם קמח וגבינה ותיבלון ולמחבת) קוואקר ומעדן (אני נותנת גם בבוקר בריא) ברנפלקס/קורנפלקס ומעדן אוו חלב...זה מה שעולה לי כרגע