היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני פשוט הייתי עושה ככה... נגיד אוכלת שש בקבוקים ביום אז הייתי מתחילה באחד מטרנה השאר שאוב אחרי יומיים שניים מטרנה 4 שאוב וכן הלאה כל יומיים
מה צפוי? כל ילד הוא שונה יש ילדים שזה עושה להם יותר גזים/עצירויות יש ילדים שלא מזיז להם
מה שכן הייתי ממליצה וזה שוב תלוי בילד אני נתתי לאגמי מטרנה אקסטרא קר היא היתה סובלת מעצירויות כרוניות והמטרנה היתה טובה לה אבל לקחת בחשבון שאולי זה לא יהיה לו הכי טוב לא הייתי רצה לבזבז כסף והשיקולים הם שלך אבל תעשי קצת סקר שוק ותראי מה מתאים לילד בהצלחה
קודם תתחילי בקבוק אחד ותמשיכי כמה ימים תיריא איך הוא מגיב כי יכול להיות שתצטרכי להלחליף תמ"ל אם הולך טוב תוסיפי לו עוג בקבוק וכמה ימים שני בקבוקים ככה הלאה
אני הזמנתי דוגמיות של כל חברה לשלוש כתובות שונות: אלינו ולשני זוגות ההורים כך יצא שיש 6 דוגמיות מכל דבר
חבל להוציא כסף אם לא יתאים לו..
נוטרילון אגב נותנים קופסא שלמה להתנסות מתנה אבל צריך להתקשר אליהם נטשה
אני הייתי מביאה לו בהתחלה רק שאוב שראיתי שמתחיל להיגמר לי הייתי מביאה לו בקבוק מטרנה בבוקר כמה שיהיה לי הייתי מביאה לו שאוב ועם היה חסר אז שוב מטרנה
לא מנוסה בזה אבל נשמע לי הגיוני כמו שירדן כתבה להוריד כל פעם הנקה אחת ולהחליף אותה בארוחת תמ"ל בהצלחה ושהמעבר יהיה קל ושליהוא יתרגל לטעם החדש במהרה
עדיף להעביר בהדרגה, כדי להביא לקיבה זמן כלשהו להתרגל קצת...
מה צפוי? עלול ליהיות\יכול ליהיות\ממש לא בטוח שיהיה!!! :
שהוא לא יאהב את התמל ולא ירצה לאכול אותו. אבל מתרגלים עם הזמן לטעם החדש. כשרעבים אוכלים. מתמידים וכ'ו.
עצירויות (עובר בדכ כשהקיבה כבר מתרגלת לעכל את האוכל החדש והכבד (כנל לגבי טיפות ברזל וטעימות בהמשך) אם לא עובר אחרי זמן כלשהו שאני לא זוכרת מה הוא אז זה סימן שצריך לעבור לתמל אחר)
החמרת הגזים (מהעצירות בעיקר, וגם כי זה אוכל חדש)
קקי מסריח (תסתכלי על רשימת הרכיבים ותביני למה- זה כבר כמו "אוכל אמיתי")
כשהוא יהיה כבר לגמריי על תמל- יש יותר סיכוי להדבק בוירוסים(בגלל שבתמל אין נוגדנים, ועוד כאלה שמותאמים אישית למה שיש בסביבה)
את השילוב עשיתי גם אני כמו ירדן - בהתחלה מחליפה בקבוק אחד, ובהדרגה כל יום מוסיפה בקבוק.
צריך בעיקר להחזיק אצבעות בעניין הגזים ולקוות לטוב! רק צריך להתכונן לזה שהרבה פעמים לוקח קצת זמן עד שמוצאים מה מתאים וטעים לקטן, כך שבאמת צריך לבחור פורמולה להתחיל איתה ולראות איך יגיב ולפי זה להתקדם... אנחנו אחרי וניסיונות הגענו לסימילאק קומפורט, שעוזר בגזים ולעיכול קל, אבל באמת צריך לקחת בחשבון שיכולים בהתחלה להיות ניסיונות עם כמה פורמולות (אולי באמת להצטייד בדוגמיות?...