היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי מדבר אלי ממש לא יפה בזמן האחרון בתחילת השבוע הוא אמר לי אם את לא מסוגלת לטפל בו אני אביא מישהי בתשלום
8 תגובות
עמוד 1
סליחה מאמי אבל בעלך רוצה כאפה???
מסכימה הכי חשוב זה לזכור שאתם זוג וחשוב לדבר על הדברים באווירה טובה אבל חשוב להבהיר שזה שאת בבית זה לא אומר שאת לא עייפה ורוצה לפרוק את מה שאת מרגישה
נראה לי שכל הגברים בהתחלה כאלה... הם באמת לא מבינים את הקושי, חושבים שאנחנו כל היום בבית, ישנים ואוכלים. אני השארתי את בעלי עם נתנאל כשהוא היה בן 5 חודשים ל 24 שעות לבד.... הייתי חייבת לנסוע לים המלח במסגרת הלימודים עם לינה. כשחזרתי הביתה, בעלי נהיה פשוט בן אדם אחר, פתאום נפל לו אסימון עד כמה זה מעייף להיות בבית ולטפל בתינוק. מאז הוא מאוד מפרגן, ועוזר ומקשיב.
כמו שאמרו לך את חייבת לדבר עם בעלך זה לא בסדר שהוא לוקח כמובן מאליו את הטיפול שלך בליהוא בטח שאת עייפה זה לא קל להיות כל היום סביב האכלות החלפות לשעשע את הילד לדאוג לו שולחת לך מלאאאא
אני מסכימה עם הבנות, אפילו אם זה מרגיש כאילו הנושאים נטחנו מכל כיוון הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לשבת ולדבר הוא צריך להבין שהוא העמוד התומך שלך ועל מי יש לך להתרפק בסוף כל יום אם לא עליו? בעוד שהוא עובד בעבודה מסוימת שיש לה הגדרות תפקיד את עושה עבודה של 4-5 אנשים במקביל והעבודה שלך לא מסתיימת אחרי שעות מסוימות אלא ממשיכה 24/7 כך שלא ניתן להשוות את העייפות שלך עם העייפות של בעלך מעבר לזה - יודעת מה? תשאבי כמה בקבוקים של חלב למשך כמה שעות, תבקשי מבעלך שיקח איזה יום חופש בעוד שבוע או שבועיים ותלכי לסידורים שלך ותני לו הנחיות מדויקות של מה את עושה במשך היום בבית כולל לטפל בליהוא, בישול וכל מה שאת עושה ואת תראי שכשתחזרי לא רק שבעלך יחכה לך בבית עם הלשון בחוץ הוא גם לא יבין איך את מצליחה לעשות את זה בכל יום ביומו ואז הוא יסתכל עלייך באור אחר לגמרי... מצחיקים אותי הגברים שחושבים שאם האמא יושבת עם הילד שלה בבית אז היא משחקת דוקים כל היום
אני עם הבנות תני לו כמה שעות עם כמה מטלות שאת עושה והוא לבד יבין אותך יותר ושבו דברו ותפתחו כמה שיותר בהצלחה
עד כמה שזכור לי לא העלית פה בעיות עם הבעל לפני הלידה [ואם כן אז פספסתי
יאאא אני בהלםםם בדיוק באתי לפתוח על הנושא הזה שרשור חשבתי שרק בעלי אומר לי שהוא עייף ואין לו כוח הם פשוט וא מבינים כמה זה קשה
אנחנו פשוט דיברנו והסברתי לו שאני לא יושבת כל היום בבית ומשחקת דוקים ושעזרה זה אחד הדברים שאני זקוקה להם הכי הרבה בתקופה הזו