רשמים מהשאיבה הראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
14 תגובות
עמוד 1
  • מאמי! קודם כל, את כבר אחרי זה.
    בהצלחה רבה!

• בעלי אמר לי שאני מכורה. רק הגעתי הביתה וישר מחשב. חחחחחחחח
    איפה את עושה את הטיפול? באיזה בית חולים?
    אני גרה בנצרת עילית ועוברתי את הטיפול באלישע בחיפה. צוות נהדר שם.
  • אני בסורוקה....
  • וואי מסכנה.. לא קל בכלל.. תרגישי טוב.. העיקר שאת מאחורי זה

עכשיו מה שנשאר זה החזרה אחת ומנצחת!! בהצלחה!

• שיהייה לכן המון הצלחה

ron
  • תודה בנות שלי!!!!
    מחזיקה אצבעות לכל מי שצריכה!!
  • היי, שמחה לשמוע לפחות שיש 3 :) בהצלחה תודה רבה על העדכון... אני מחר!!!!! קצת לחוצה... מודאגת מהכל כמה ביציות איך אני אגיב וכו... יהיה טוב!!!!! :)
    גם dinush בהצלחה כמה ביציות???

• היי מאמי אני גם בסורוקה..והרגשתי בול מה שהרגשת והקאתי עד הערב והייתי בסוטול בטיפול הלפני אחרון וזה כי נתנו לי מורפיום והרבה כמו שהבנתי ודווקא אני גם הקאתי להם שם מיליון פעם באשפוז יום ושחררו אותי בשעה 13 כבר הביתה..מוזר למה אותך בשעה 18..אני עוד בתחנה מרכזית (נסענו באוטובוסים הביתה אני לא באר שבעית) הקאתי באמצע התחנה המרכזית זה היה פאדיחה רצח..תגידי המרדים היה כזה שמן וגדול יעני גבוה?כי איתו אני הרגשתי חרא אחרי השאיבה דווקא בטיפול האחרון היה לי אחד כזה מבוגר עם משקפיים והכול עבר פיקס
  • קורה להרבה אנשים שאחרי הדרמה הם מקיאים, יש כאלה שההרדמה יוצאת להם מהפה
  • תודה שושי מותק - בהצלחה גם לך
  • היי אני מטופלת אצל ד''ר לויטס ואת? זהו אז ההוא ממוצא רוסי גבוה גדול כזה אין לי מושג מה הוא שם בחומר ההרדמה אבל כניראה אני לא היחידה שמקיאה מההרדמה שלו..צריך להיתלונן עליו אז..
  • בכייף מותק - אני ואת רושמות עצומה ומתחילות להחתים מול האולטרסאונד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה