מה עכשיו?!? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות זהו קיבלנו את תוצאות הבדיקות אז הפרופיל הורמונלי שלי תקין אבל הבדיקת זרע של בעלי יצאה לא משהו זרע חלש במעבדה ביקשו ממנו לבצע שוב את הבדיקה מה עכשיו?! יש לנו ילדה מקסימה בת 2.4 שזה לפחות מנחם אותנו מה עושים כשהזרע חלש? אני די מפחדת שהטיפולים לא יצליחו מנסה לחשוב חיובי מישהי מכן עעברה או עוברת תהליך כזה?
4 תגובות
עמוד 1
  • הבעל של מורן לוקח כדורים לשיפור איכות הזרע.. הייא בטח תענה לך עוד מעט :)
    ברוך ה' שאצל הפרופיל הורמונלי טוב!!
    בהצלחה!
  • תודה רבהה אני מחכה ...
  • הייי חמודה ..
    אז ככה

בעלי עבר בדיקת זרע והתגלה שכמות הזרע קטנה צורת הזרע לא טובה והתנועתיות לא טובה הרופא שלי רצה לאבחן למה ושלח אותו לעשות בדיקות דם לפרופיל הורמונלי + אולטראסאונד אשכים הבדיקות דם יצאו תקינות אבל באול׳ גילו אצלו ווריקוצלה דרגה 2 מה שמסביר את איכות הזרע הלא טובה..
    הוא שתה וויטמינים כ3 שבועות ( מאוד יקרים ) שעשו לו פריחה בידיים והוא הפסיק
    אחרי שהוא שתה את הוויטמינים עשינו הזרעה וקיבלנו דף של תוצאה לפני ההשבחה ואחרי ההשבחה ראינו שלפני ההשבחה הזרע היה בידיוק אותו הדבר כמו בספירת זרע כחודשיים לפני

בדרך כלל שיש איכות זרע שהיא נמוכה קשה ( אבל אפשרי) להיקלט טבעי כי הזרע מתעייף בדרך והוא לא מצליח להגיע לביצית..
    ובגלל זה הפנו אותנו להזרעות .. עשינו הזרעה 1 שלא הצליחה ..
    חשוב לציין שאיכות הזרע בעת ההזרעה הייתה מעולה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה