מאיזה גיל אפשר ללמד תינוק לישון כל הלילה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
8 תגובות
עמוד 1
  • את התורה שבעל פה אני יודעת נהדר

• היי דניס, אני לא מכירה אותך אבל רוצה להגיד לך שזה אפשרי.
    לא קראתי את הכתבה אבל הבת שלי ישנה לילה שלם מגיל חודש וחצי ב"ה.
    בכל פעם שהיא הייתה מתעוררת לאכול (היא נולדה 2 קילו אז הייתה צריכה לאכול יותר) הייתי נותנת לה במיטה, בחושך עם אור קטן, מחליפה חיתול צ'יק צ'ק ופשוט מחזירה לעריסה. או שהיא הייתה נרדמת לבד או שהייתה נשארת קצת ערה ואז נרדמת.
    ואז היא פשוט הבינה שצריך לישון... בימים היה אור, מוזיקה, הייתי שמה לה שירים אחרי אוכל וכו', והיא הבינה שזה יום.

אבל הבת שלי מיוחדת חח, לא סבלה מגזים, והייתה נותנת לי לישון 10-12 שעות בלילה גם בגיל חודשיים ב"ה. ד"א לא הנקתי.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• בקרוב אצלנו - (איך קוראים לך?)
    קודם כל - נעים מאד שמי ענת...

• היי ענת אני אודליה

• זה תלוי ילד...וכאם שהניקה אין אפשרות לא להוציא מהמיטה
    ועשיתי כל מה שכתוב שם ויותר..ועדיין שניהם עשו לי בעיות עם הלילות...
    רק עכשיו 5555555555555 הסתדר עם הקטן
  • אני עם לירון... בהנקה זה טיפה יותר בעייתי כי הם גם נרדמים על הציצי- נעים להם!
    ואז שאת מחזירה למיטה הם כועסים
  • חחחחחחחחחחח אצלינו גם אם יירד מלאך עטוף שכבות ובדים לבנים מהשמיים ויגיד לבן שלי ליעד.. תישן! רק לילה אחד..
    הוא יצחק לו בפנים וימשיך בשלו
  • אודליה, יש לך מזל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה