היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי נשמה, הבדיקה הייתה לא נעימה אבל מאד מהירה, אמרו לי שהכל תקין... אמא שלי באה איתי ואחר כך הלכנו ברגל , ישבנו לאכול, הגענו הביתה..ואז...התחיל כאב מפלח בבטני, חשבתי שאני מתפגרת, זה גם הפתיע אותי, 2 אדויל עזרו בסופו של דבר ועכשיו יש רק קצת כאבי בטן כמו מחזור, חלשים. בקיצור - זה מאחורי!!! תודה שחשבת עליי!!
תרגישי טוב יסמיני, העיקר שהכל תקין
תודה בובה
שמחה לשמוע שהכל בסדר, וזה מאחורייך. מקווה שהחודש יהיה שלך
היי ג׳סי חשבתי עלייך המון במהלך היום
היי, אני שמחה לשמוע שאת כבר אחרי ושהכל בסדר בהצלחה!!
איזה כיף שאתן פה!!! תודה רבה מתוקות, יאללה ראשון מתחילים שוב מעקב זקיקים לקראת הזרעה שלישית- פעם שלישית.... גלידה?
ג'סייייייי...זהו נגמר האישיו סביב צילום הרחם!!!!! איזה יופי את כבר אוטוטו שם מותק... נשיקות וחיבוקים
יופי ג'יסי היקרה , היית ממש גיבורה כל כבוד , בהצלחה בהזרעה . אגב גם אצלי יום ראשון מעקב זקיקים נוסף .לקראת הזרעה שלישית
מרדו הלוואי והחודש שתינו נהיה בהריון (((:::::
איזה יופי שזה מאחורייך! שמחה בישבילך והכי חשוב שהכול בסדר
תודה רבה ג'יסי היקרה מהפה שלך לאלוקים .
יפות שליייייייי בהצלחה רבה רבה רבהההה..
אוהבתתת:) ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
תודההההה
שמחתי לקרוא שהכל בסדר, הבדיקה תקינה והכאבים עברו והם מאחורייך זהו עוד אחד מהשלבים הלא נעימים שצריך לעבור בשביל להיות בהיריון וזה שווה את זה. המון המון בהצלחה החודש אני בטוחה שהפעם זה יתפוס