היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אני שירין..חדשה ישנה אפשר לאמר..היה לי פרופיל ישן ולא מעודכן אז עכשיו פתחתי אחד חדש.הייתי כאן לפני ארבע שנים.הייתי אינטנסיבית .. (: הייתי בהריון עם בן ובעצם ליווינו אחת את השניה כל ההריון.מאז לידת בני רן תקופה המשכתי ואז התחילו כל מיני בעיות במשפחה,אחרכך התמקדתי בגידול הילד ולפני כמה שעות צץ לי מאיזה מקום זכרון מתוק מהפורום אז החלטתי לשוב.אני לא בהריון אבל אשמח לתת מענה לכל מי שצריכה
15 תגובות
עמוד 1
לא מכירות אבל אני בטוחה שאנחנו מקבלות אותך בשמחה ובאהבה . תמיד צריך פה עוד מישהי עם ניסיון ודעה
ברוכה השבה
היייי סביר להניח שהיינו ביחד בהריון.... מה היה הניק שלך ? ככככככככככככככככככככככככל הבנות שהיו בתקופה שלך בפורום כבר לא כאן...אלא בפורום הורים.
ברוכה השבה! איזה כיף לחזור ולהיזכר לדעתי זה מראה טובות על הפורום, שבמרתון החיים פתאום נזכרים בו והוא עדיין קיים, מחבק ומזמין
ברוכה השבה והתמכרות חדשה כייפית
תודה לכולכן..אני רואה שעדיין יש כאן בנות וחלקן שוב בהריון..אניה מאור היתה איתי ואולגה גם..
חחח איזו מצחיקה ברור שיש כאן בנות, ים בנות, בנות מדהימות פתחתי שירשור לשאול מי כאן היום כי הייתה חצי שעה של שקט לא אופייני
שירין בובה! איזה כיף לראות אותך כאן ולא רק בפייס!! מה שלומך?? מה שלום רני החתיך ההורס?!
אני חושבת שגם אני זוכרת אותך... אז היית בת 20 בערך?
ברוכה השבה
חחחחחח אולגה יקירתי הכל בסדר. רנוש גודל כמו בריאל. מזל טוב לך על ההריון הטרי. שיהיה קל ארוך ומשעמם!!! אז הייתי בת 24.. היום אני כבר בת 29.. גדלנו יחד עם הילדים!