אוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, אני חדשה באתר .. קוראים לי דנה אני בת 26 ואני בשבוע 15 עוד יומיים..
    אני נמצאת בארה"ב לא בארץ.. ואין לי כל כך עם מי לדבר פה על ההריון ועל כל מה שאני עוברת , על התופעות לוואי, על טיפולים, רופאים וכו'...
    אני סיפרתי רק למשפחה על ההריון..עדיין לא סיפרתי לחברות שלי שבארץ כי לא ממש בא לי דרך הטלפון.. ובנתיים אני קצת בודדה בתחושה של הריון, כמובן שבעלי תומך ועוזר כמה שהוא יכול אבל זה לא אותו דבר כמו לדבר עם נשים שהן כרגע בהריון...
    אני מאוד אשמח אם תשתפו אותי ואני אותכן בהריון בתופעות לוואי בבדיקות שאני צריכה לערוך (כי הרפואה פה שונה מאודדדד מהארץ)
    תודה בנות
12 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה

שיהיה הריון קל ותקין
  • ברוכה הבאה!
    בשבוע 15 את כבר אמורה להיות אחרי תופעות לואי
    בד"כ ההריון הופך להיות כייפי יותר
    בדיקות? עשית כבר שקיפות? לא זוכרת מתי זה.
    יש לך 2 סקירות, אחת מוקדמת ואחת מאוחרת, חלבון עוברי וסוכר.
    אתם לא מקבלים טבלת שבועות?

ומה חוץ? איך את מרגישה? את מוזמנת לקחת חלק מהפורום המדהים שלנו
    לפרוק לספר לשתף ולהגיש ממש כמו בארץ

• היי דנה :)
    ברוכה הבאה!!

המון מזל טוב
    נטשה
  • ברוכה הבאה
    שירה סיכמה לך את כל השלבים
    את אמורה להיות אחרי השקיפןת ולקראת הסקירה ה1.

שיהיה קל ותקין

• תודה רבה לכן :)
    והאמת היא שאני מרגישה לא הכי טוב עכשיו אני מאוד חלשה ויש לי בחילות ממש נוראיות אולי זה בגלל שהייתי חולה איזה שבוע עכשיו..
    ושירה הם לא עושים את כל הבדיקות האלה.. עשו לי אולטרה-סאונד אחד מאז שאני בהריון שזה לראות אם יש דופק... הם לא עושים הרבה דברים שעושים בארץ.. ורק שבוע 20 הרופא אמר שייבדקו לי את מין העובר..ואחרי זה הוא יודיע לי מה יהיה המשך הטיפול.. הוא אמר לי שהרפואה שלהם זה לא אותו דבר כמו בארץ..
  • ברוב המקרים בשבוע 12-14 הבחילות והעייפות נרגעים..
    אבל לפעמים זה ממשיך .. גם לי היו בחילות והקאות עד חודש שישי..

אם זה רק בחילות ואת מצליחה לאכול ולשתות בצורה מספקת אין דאגה.. אם את רואה שאת לא שותה מספיק רצוי שתפני לרופא נשים לטיפול ע״מ לא להתייבש .

• הבחילות עברו... אבל חזרו שוב בשבוע האחרון, ושלא לדבר על העייפות....
  • היי דנה,
    אני גם מארה״ב, מתגוררת בניו יורק
    אשמח לעזור ולייעץ לך, את שלושת הילדים שלי ילדתי
    כאן

שיהיה במזל טוב ובשעה טובה,
    המשך תקין ומשעמם

• היי דנה ברוכה הבאה
  • תודה רבה איזה כיף
  • נעים להכיר!

המשך קל תקין וכיפי
  • הי דנה, גם אני גרה בארה"ב ושלושת בניי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה