שוב דימום,אבל הפעם בצורה מוגזמת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי יחסים..
    בפעם הקודמת הלכתי לרופאה והיא אמרה שיש לי פצע בצוואר הרחם והיא שלחה אותי אחרי כמה ימים למרפאת צוואר הרחם שם הרופא בדק ואמר שהכל נקי ואין פצע!
    היום זאת הפעם הראשונה מאז שקיימנו יחסים והפעם הדימום היה מוגזם באמת..מה אתן חושבות זה שוב פצע?

10 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שתלכי להבדק בלי לחכות
    דימום בהריון זה לא צחוק,
    ותפסיקו להתפרע
  • דוקא אנחנו הכי לא מתפרעים אני לא יודעת למה ככה..

• יכול להיות, הכי בטוח ללכת להבדק
    בשורות טובות ב״ה

• התינוקי שלי בועט..
    אני לא לחוצה כי הרופאה אמרה לי שזה יכול לחזור על עצמו
    פשוט כשרואים דם זה תמיד מלחיץ ככה זה אפילו לא בהריון

• לדעתי בשביל להיות רגועה הכי בטוח להיבדק

• לא לשחק עם זה
    אפילו שאמרו לך שזה יכול לקרוב שוב
    אולי הפעם זה ממקור אחר??!?
    במיוחד שהדימום הוא שונה

לכי להיבדקקקקק

• אני חושבת שזה מיותר..התינוק בועט הכל בסדר ברוך ה' הדימום הוא לא שונה הוא היה פשוט יותר ממה שהיה פעם קודמת..מאז אין כלום כמו שהיה פעם קודמת יום ראשון אני ילך לבדיקה..

• גם אני חושבת שזה שוב הפצע
    כנראה שאיפה שיש פצע האיזור מאוד דק ויש נימים קרובים לשם.... או משהו כזה מאוד רגיש
    כמה צריך לחכות שזה יתאחה טוב? בטח מה זה מבאס הדבר הזה........
  • מעיין יקירה תגשי בדחיפות לבדיקות ותבקשי בדיקה מקיפה..גם לי היו תופעות של דימומים החל משבוע 16 של ההריון וזה לא תמיד היה קשור לקיום יחסי מין, לפעמים זה היה סתם מתוך קצת מאמץ או אפילו כשהייתי מתעצבנת ובסוף התברר שיש לי איזשהי בעיה בשילייה כי הרחם נמוך והפעיל לחץ על השילייה וזה עשה דימומים והייתי במעקב..

• לא רוצה להלחיץ אבל איך אפשר להיות רגועה ולחכות ליום ראשון???

גם אם סתם תלכי ותיבדקי ותבזבזי זמן זה שווה כדי לדעת שהכל בסדר. ויכול להיות שאסור לכם לקיים יותר יחסים עד שתלדי לא משחקים עם זה!

תרגישי טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה