הצורך בעידוד והרצון לעודד 3> - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלי, ערב טוב

11 תגובות
עמוד 1
  • אמילייייייייייייייייי,
    כמה יפה כתבת וכמה נכון!!!
    אני שולחת לך חיזוקי וחיבוקים חמים..כולנו באותה הסירה ומבינות הכי לליבך ולתחושתך..
    הימים המרירים יעברו מהר ויחליפו אותם ימים חדשים מלאים באופטימיות וצפייה לבשורות טובות...
    תהיי חזקה מותק
    לילה טוב
  • השלילי הזה הוא תמיד התחלה של מחזור חדש אפשרות חדשה ועוד תקווה .... נכון זה מתיש... נכון מתסכל אבל בסופו של דבר הכל משתלם ואז ל ״ חיובי״ הזה יהיה טעם אחר משמעות אחרת אופוריה שונה...
    ונכון אמרת שכאן אפשר לשפוך הכל כי רק פה מבינים מה כל כך מעניין לדבר על נושא ההריון כל כך המון... רק כאן מותר לקטר כמה שצריכים ורק פה השמחה היא פי מאה כאשר מישהי שחיכתה המון מודיעה שהיא בהריון... דבר שבמקום אחר יכול להתקבל כמובן מאיליו.

• וואו זה ממש מרגש אותי לקרוא את זה. אני מזדהה עם התחושות האלה. כולנו עוברות את האכזבה הזו לצערנו וכל אחת מתמודדת בדרך אחרת. אי אפשר להתעלם מהאכזבה כי זש
    ה חלק מהתהליך. כמו שאת תשמחי ברגע שיגיע הריון כך גם תתאכזבי אם לא. א
    שיהיה בהצלחה אני בטוחה שזה יגיע בסופו של דבר.
  • אמילי את מדהימה כרגיל!
    אני חייבת גם להוסיף ולומר לכן, שכל הבנות שהצליחו,
    הן רק הוכחה לכך שתורכן הולך וקרב!
    זה רק מצביע לכן על העובדה שאוטוטו וגם אצן תזכו ל-2 פסים מהממים

ואנחנו פה.
    אנחנו פה נשארות בשביל להזדהות בכל מצב
    לחבק, לעודד, לתת לכן תקווה ותמיכה שאין יאוש
    לספר לכן ולהזכיר שגם אנחנו היינו שם, למעלה יותר משנה של ניסיונות ודמעות ואכזבה
    ויום אחד הישועה שולחת קרני אור ומשנה הכל.

• אמילי את מדהימה כרגיל
  • אמילי קבלי ענק.
    אני כל כך יודעת מה את מרגישה, ויחד עם זאת אפילו ברגעים קשים את מקסימה, מצליחה לרגש ונותנת תקווה. תשארי ככה תמיד, ומאחלת לך מכל הלב שכבר בחודש הזה ה- תהיה בדרך אלייך.
  • אמילי מצתרפת לכל מילה , ושיהיה לכולנו בהצלחה ושנקבל בשורה טובה בהקדם הכי אפשרי
  • היי בנות

• אמילי מהממת שלי!!! כ"כ מבינה לליבך....כל הצפייה הזו והמחשבה..ולבסוף המחזור שמגיע...זה כ"כ קשה..

גם לי היה החודש מחזור יומים...אני לא יודעת עד עכשיו מה לחשוב...הדבר האחרון שאני חושבת עליו זה הריון..אולי אני חסרת אמונה...ואני באמת מרגישה שהאמונה יורדת..אבל אסוררררררררררררר!!! אסור להתייאש!! הכל מכוון מלמעלה..והכל יגיע בזמנו..אני רק מקווה שזה יקרה בקרוב..בקרוב מאוד.. שהמסע הכואב הזה יסתיים....
    נשמה שלי..אנחנו תמיד פה בשבילך!!!

אוהבת מלא!!!

תהיי שמחה...יהיה בסדר....

שולחת לך ים של חיבוקים ו
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מהממת ... שיקרה בקרוב אמן !!
    ואכן עם כל המקום הכואב שלך את מצליחה לעודד אחרות ..
  • אביה שלי, יקרה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה