את דעתכן בנושא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעבודה שלי כרגע לא יודעים שאני מתכננת לעזוב.
    ויש לי ראיון עבודה.

אם אני אומר למראיין שאני מעדיפה לא לומר את שם המשרד בו אני עובדת, מאחר והם לא יודעים שאני מתכוונת לעזוב. ואני לא רוצה שיגיע לאוזן של הבוס שלי דרך משהו אחר.

אני מתכוונת לומר לו, שבמידה והוא יהיה מעוניין לקבל אותי וירצה לשמוע את המלצת הבוס, אני אשמח אם יודיע לי לפני כדי שאודיע לבוס על כך (שלא יהיה מצב לא נעים) ואין לי ספק שיקבל המלצות טובות.

וכל זה עמ"נ למנוע מצב שאצא קרחת משני הצדדים

2 תגובות
עמוד 1
  • זה מקובל מאד לא לחשוף את מקום העבודה הנוכחי שלך אם הם לא יודעים על כוונתך לעזוב
    אני פעם אחת הגעתי לריאיון שלישי במשרד עורכי דין שהיו חברים של הבוסים שלי ופשוט ביטלתי
    כי חשתי אי נעימות שידעו שבכלל התראיינתי שם.
    את לא חייבת לומר היכן את עובדת כעת. את יכולה בעמימות לומר במה עוסק המשרד ומה תחומי האחריות שלך.
    זו דעתי

• תראי יש בןסים שרואים את זה בעין לא יפה
    יענו אם תרצי לעזוב אותם גם תלכי מאחורי הגב? זאת המחשבה שעוברת בראש ...

א-ב-ל
    גם אני הייתי נוהגת כמוך ואו שמסבירה להם לא אני לא רוצה להגיד את שם החברה
    או שאומרת אך מבקשת יפה שלא יתקשרו להמלצות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה