התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, כבר רשמתי הודעה בנושא אבל יש המשך.
    הייתי אמורה לקבל מחזור לפני שבועיים וחצי אבל במקום מחזור הגיעו מלא הפרשות חומות ומידי פעם גם דימום קל.
    עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית, אחרי שבוע הרופא נתן לי בדיקת דם וגם היא יצרה שלילית.
    רק עכשיו סוף סוף אני מצליחה לראות את הסוף של ההפרשות הללו אבל מה אני עושה עכשיו.
    אני לא יודעת איך לחשב את המחזור, אולי כבר היה ביוץ, מתי אני אקבל שוב מחזור.
    בקיצור מלא שאלות.
    חשוב לי לציין שזה לא קרה לי מעולם המחזור שלי יחסית סדיר כל 28-30 יום.
    הרופא שלח אותי לבדוק אסטרוגן סתם ככה כלומר, לא שאל באיזה יום אני של המחזור. לדעתי זה היה בסביבות היום ה22. ויצא 0.70
    סורי על החפירה אודה לכל מי שתוכל לעזור ולעודד.
2 תגובות
עמוד 1
  • לבדוק אסטרוגן או פרוגסטרון??
  • חודש אחד הוא לא אינדיקציה למה שמתרחש בגופך צריך לפחות שלושה חודשים בשביל לקבוע שמשהו לא תקין (זה מעודד).
    בכל אופן ממליצה לך ביום העשירי מרגע שהסתיימו ההפרשות לעשות מעקב זקיקים להבין מה קורה שם ורק כאשר יאתרו ביוץ לעשות בדיקת דם במקביל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה