שאלה על חזיות בהריון+קרם נגד סימני מתיחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    זהו היריון ראשון ומכאן גם השאלה שלי אני בחודש רביעי כרגע
    ואתמול רכשתי לעצמי סוף סוף שני זוגות מכנסיים
    על הדרך המוכרת ניסתה לשווק לי עוד כמה דברים ואני סירבתי בכל תוקף
    בין היתר, היא אמרה לי שהשימוש בחזיות עם ברזלים אסור בהריון, האומנם? בנוסף, היא המליצה על קרם למניעת סימני מתיחה.
    יש לי בבית שמן הריון שרכשתי דרך העבודה במחיר מוזל (אני עובדת בחברת תרופות).
    שאלתי האם יש צורך בשניהם או שהשימוש באחד מהם מספק?
    מתי מומלץ להתחיל ולהשתמש בקרם הזה?
    והאם מתוך ניסיונכן יש קרם מומלץ?
    תודה מראש,
    קרן
4 תגובות
עמוד 1
  • בכל מקום שתקראי תראי שסימני מתיחה זה הרוב המכריע עניין גנטי.. עד כמה העור( הפנימי) גמיש בעוד כל הקרמים למיניהם עובדים על חלקו החיצוני...בכל מקרה אני משתמשת בשמן נבט חיטה( נמכר בכל פארם) אומרים מכוון שהוא הכי סמיך הוא ״ אמור״ לחדור כמה שיוצר פנימה..

חזיות עם ברזלים אני ל מכירה שאסור .. מכירה שזה עניין של נוחות ... אני עד סוף שביעי הייתי עם חזיות רגילות ועכשיו כל חזיה מציקה לי עם או בלי ברזלים ..... שאני ממש חייבת ללכת עם חזייה ( גופייה לבנה ..) אז יש לי אחת עם ברזלים שמתאימה לcup הנוכחי.

• קודם כל בשעה טובה ושיהיה הריון קל תקין עגול ומשעמם!

כמה שטויות המוכרים יגידו כדי למכור!!!
    טוב מאד שסרבת.

אין שום איסור ללבוש חזייה עם ברזלים בהריון (או תוך כדי הנקה). תלבשי מה שנוח לך.
    לגבי הקרמים - כפי שאמרו זה ענין גנטי בעיקר! כמה גמיש העור שלך.
    את יכולה לשים קרם או שמן מה שבא לך (בעיקר בשביל ההרגשה הנעימה שלך), זה לא אומר שלא יהיו לך סימני מתיחה או שכן יהיו אם לא תשימי!
  • תודה על התגובה המהירה. מזל שאני לא קונה כל מה שאומרים לי....
    ומעדיפה לבדוק קצת ולברר רגע לפני שאני שולפת את הארנק.
  • לגבי סימני מתיחה זה עניין גנטי ככה שאם הגנטיקה שלך (אמא, סבתא) נוטה לסימני מתיחה, שום קרם פלאים לא יעזור
    שמן הריון לעומת זאת מצוין כדי למנוע יובש באזור הבטן ובכלל

לגבי חזיות עם ברזלים אין פה שום עניין של איסור, העיקר שיהיה לך נוח
    בהריון החזה גדל פשוט וקורה שהברזלים מתחילים ללחוץ על החזה
    אז במקרה כזה רצוי או להצטייד בחזיית הנקה או פשוט לקנות מידת חזיה רגילה גדולה יותר

טוב שאת בודקת לפני שאת קונה כי מצפים לך עוד הרבה מסעות קניות
    שבהם ינסו לשכנע אותך לקנות דברים הזויים שמוכרחים להיות לך כי את בהריון
    ובהמשך גם דברים שמוכרחים להיות לתינוק שלך כי זה פשוט "חובה (לרושש אותך)"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה