התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן,
    השבוע הייתי אמורה לעבור החזרת עוברים קפואים אולם לצערי העוברים לא שרדו את ההפשרה ובעצם לא עשו לי כלום. הרופא אמר שאפסיק עם פרוגינובה וקרינון ואגיע בעוד כמה ימים (תוך כמה ימים מהפסקת התרופות) אמורה לקבל וסת ואתחיל ישר במעקב זקיקים ודם וזריקות לקראת שאיבה.
    למישהי יצאה מקרה דומה? הרופא אמר לי שאני אהיה עם וסת תוך כדי ההזרקות ושזה בסדר ובכל זאת רציתי להתייעץ איתכן אם עברתן מקרה זה
4 תגובות
עמוד 1
  • הייי מותק,
    קודם כל קבלי חיבוק ענק על כל מה שעברת, בטח האכזבה היתה קשה!
    אבל את צריכה להרים את עצמך לקראת טיפול חדש ולהאמין שהוא אחרון ומנצח:)
    בכל מקרה גם בטיפול רגיל את מתחילה להזריק ביום השלישי למחזור, אז למה את מופתעת?
    לגבי דם וזקיקים מתחילים ביום ה7 אבל אולי הוא רוצה לבדוק קודם שהגוף התאזן? לא בטוחה...
    בכל מקרה לגבי ההזרקות לא רואה שום בעיה!!!
    המון בהצלחה
    מחזיקה לך אצבעות!!

• בנות תודה רבה על ההתייחסות....
    בינתיים נאמר לי להגיע ביום הראשון של הוסת. אז אני ממתינה.
    שיהיה לכולנו המון המון בהצלחה ורק בשורות טובות!
  • צר לי לשמוע! אבל המון בהצלחה עם הסבב החדש!!!!נקווה שאחרון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה