מה צריך לשים כדי שלא יהיו סימני מתחיה על הבטן??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבנתי שעכשיו אמור להתחיל להיות לי סימני מתיחה
    וראיתי אצל גיסתי תסימנים ותאמת זה קצת לא נעים ואני לא רוצה שיהיה לי
    יש איזה משחה או משהו שאני יכולה לשים?

13 תגובות
עמוד 1
  • בהריון הנוכחי אני בינתיים משתמשת בקרם גוף רגיל של ד"ר פישר
    ובהריון עם בריאל הייתי מורחת "ליידי פיצפון" של ד"ר פישר ולא הופיעו לי סימני מתיחה. אבל אי אפשר לדעת בוודאות אם זה בגלל הקרם או הגנים. תכלס,
    לאמא שלי כן הופיעו הסימנים, אז יכול להיות שהקרם באמת עזר לי.

• איפה לקנות בסופר פראם?וזה יעזור אם אני יתחיל מעכשיו?

• כלום לא באמת עוזר מאמי. אני מרחתי כל ההריון ויש לי מלא... לאחותי עם תאומים לא היה אפילו אחד!!!
    אין הסבר לזה

• כן, יש תמיד בסופר-פארם. תמרחי על הבטן, על החזה ועל הירכיים.

• תנסי שמן נבט חיטה או ליידי פצפון.. אבל הרוב גנטי.. לאמא שלך יש?
  • אני חושבת שזה גנטי
    לאמא שלי אין ולא היה
    וגם אצלי אין ברוך ה '
    ואני לא מורחת כלום

• כן יש לה תסימנים הלבנים האלה אבל אני לא יודעת אם זה סימני השמנה או מההריון
    אבל תאמת הגוף שלי הכי לא דומה לגוף שלה שני עולמות שונים..

• צר לי להגיד לך אבל זה עניין של גנטיקה בעיקר \לי אין סימני מתיחה על הבטן אבל השדיים חוגגות מסימני מתיחה.
    בכל מקרה השתמשתי בקרם של חברת תפוח מאוד נעים ונספג טוב
    לפני כן השתמשתי בקרם של מאמי קר אבל הוא עשה לי אלרגיה מטורפת ולכן עברתי לתפוח
    ומידי פעם הייתי גם מורחת שמן שקדים
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • סימני מתיחה זה לא משנה אם מהשמנה או מהריון זה בגדול תלוי באלסטיות של העור שלך ובגנטיקה..
    גם אם יהיו כמה הם דוהים עד נעלמים כמה חודשים אחרי הלידה..
  • יש כל מיני משכות..אני אישית השתמשתי במשכה של ד"ר פישר,לא זוכרת את שמה אבל יש להם רק אחת כזאת.תעשי לעצמך גם עיסויים עדינים עם שמן זית..זה גם כיף וגם מזין את העור.

• מאמי אני בטור מישהיא שניסתה הכול אבל הכול ושום דבר לא עזר מותק זזה לפי הבטן שלך אני שאלתי את הרופא במיון יולדות למה זה קרה לי אני הרי מרחתי את כול המישחות שיש והוא אמר לי ששום דבר לא היה עוזר לי כי הבן ניקרא אצלי מבפנים וכך נוצרים סימני מתיחה וסימני לידה וכן הם ממש לא יפים אצל אמא שלי ממש אין אצל אחותי הגדולה יש וגם אצלי יש אבל מאמי אין מה לעשות יש כאלה שאין להם סימן אחד ויש כאלה שכאילו קיבלו את כול הסימנים של כול העולם כולו כמוני למשל אבל עם הזמן לא רואים את הסימנים

עוד פעם אני אורמת ששום מישחה לא תעזור תאמיני לי זה קורה כאשר הבטן שלך היא לא רקה ולא גמישה אז בגלל זה יש סימני לידה כי העור ניקרא מיביפנים עכשיו את בהריון ואת לא רואה את זה את תיראי לאחר הלידה כאשר העור שלך יתחיל לחזור לעצמו אז רואים את הסימנים עכשיו זה סתם כלום

זה אותו הדבר כמו בהשמנה את משמינה ואת לא רואה את הסימני מתיחה אבל כאשר את מרזה אז את רואה את כול הסימנים כי העור מתחיל לחזור לעצמו ואז את רואה עד כמה שהעור שלך ניקרא מיביפנים ובגלל שהיית מלאה אז לא ראו את הסימנים אבל מאמי הם היו שם פשוט לא ראית אותם
    אושר 04/02/2008
    אמילי 11/06/2009
    אביב 02/07/2010
    html]

http://s4.rimg.info/
  • קרם 9 חודשים של ד"ר פישר
    קניתי אותו בבודי שופ
    השתמשתי בו גם בהיריון של הגדולה -אכן עזר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה