כללית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ...
    רציתי לשאול אם יש בנות שמטופלות בפרטי והן בקופת חולים כללית ?
    רצית לדעת כמה עולה טופס 17 ?
    שאיבה והחזרה ואם יש החזרים על זה או על כול דבר שאתן יודעות שיש עליו החזרים ?
    אשמח לתשובות ...
    שבת שלום !
25 תגובות
עמוד 1
  • בנות אף אחת לא מטופלת פרטי והיא בקופת חולים כללית ?...
  • היי רעיה,
    בנתיים אני מטופלת אצל רופא קופה ועושה את האיבות באסותא,
    לגבי השאיבות אז זכאית ל5 טיפולים בשנה שאיבה והחזרה (החזרת מוקפאים נחשבת חצי טיפול) והתשלום לאסותא 600 שח. פרטי זה גם במדידל סנטר...
    אני לא שילמתי על הטופס 17 שילמתי רק לאסותא את ה600 שח.
    וזה רק לחברה במושלם או פלטינום עם ותק של שנה.
    מקווה שעזרתי
    בהצלחה
  • רעיה כמה את משלמת ?
    אני במאוחדת ומשלמת ממש הרבה !
  • אור גם אני משלמת 600 שח על 2 טפסי 17 עוד1200 שח על שאיבה והחזרה .
    ולא הבנתי .. אני זכאית להחזר על שאיבה והחזרה אם אני עושה אצל רופא פרטי באסותא ? אני בכללית ...
    קרין מקווה שעניתי לך ...
  • היי רעיוצ'קה,

אני בכללית ומטופלת באסותא ללא רופא ספציפי.
    אין צורך בטופס 17 באסותא, מה שכן הם מביאים טופס עם הפרטים שלך ובאמצעותם את שולחת למושלם וככה את מקבלת הנחה: 600 ש"ח שאיבה, 300 ש"ח החזרה.
    טופס 17 אמרו לי שאני צריכה למקרה שאני פונה לבי"ח ציבורי.
    יש לציין שיש לי כללית פלטינום שזה חרטה כי לא נותן לי כלום, יש לי גם מושלם וזה בעצם מה שבאמת עוזר.

אם את צריכה עוד משהו תשאלי אני פה.
  • היי שושי ...
    את יכולה לפרט לי יותר ...
    איזה טופס אני צריכה לבקש מאסותא ?
    ולמה עד היום לא אמרו לי שם כלום !!!
    יש לי גם פלטיניום וגם מושלם .. נראה לי שהמושלם נותן יותר ... אבל אולי בגלל שאני אצל רופא ספציפי בפרטי לא הציעו לי ?
    אני משלמת 1200 שאיבה והחזרה ואת בעצם 900 !!!
    אבל באסותא גובים ממני 300 ש"ח עבור כול טופס 17 ( כביכול אישורים לשאיבה החזרה והקפאה ).
    ממך לא ביקשו ? אולי כי את לא בפרטי ?
  • אני אף פעם לא הבנתי למה ממך גובים יותר...
  • תודה רבה
    אשמח אם תסתכלי בבית ותגידי לי שמות של הטפסים כדיי שאני אדע לבקש אותם . אבל השאלה אם זה בגלל שאת מטופלת דרך הכללית באסותא ולא דרך פרטי באסותא ( כי הבנתי שאם את בוחרת את הרופא אז אין החזרים משהו כזה ...).
    בכול אופן אני אשאל .. תודה על המידע
  • אשמח גם לקבל את הטלפון של סיגל ..
    היה לי אותו עד שגנבו לי באסותא את הטלפון .
    שיצאתי מהשאיבה שכחתי אותו על ה מיטה נכנסה מנקה ערביה אחרי 2 דקות הוא כבר לא היה שם .
  • רעיה את מטופלת דרך רופא פרטי
    והיא מטופלת דרך אסותא עצמו ולא דרך רופא פרטי ביגלל זה ניראה לי שהיא משלמת ככה
  • כן גם לי נראה אבל שווה לבדוק ...
  • רעיה ושושי,
    לפי מיטב הבנתי הרופא או אתן שולחות לסיגל את ההפניה של הרופא לשאיבה והיא דואגת לטופס 17 (שושי בגלל זה אולי את לא יודעת שיש בכלל טופס כזה כי את מכירה רק את ההפניה ).
    גם בציבורי וגם בפרטי צריך טופס 17, פשוט בציבורי הטיפול ללא עלות ובפרטי בשתתפות נמוכה.
    בפרטי לכל טיפול יש תשלום אם מדובר בשאיבה והחזרה 600 שח טם מוקפאים 300 שח.
    התשלום הנל מסובסד על ידי קופת חולים אם עושים פרטי עולה. בערך 15 אלפי שח ואם מוקפאים 5 אלפי שח.
    רעיה על הטיפולים באסותא אין החזר כי זה כבר אחרי השתתפות של הקופה.
    לגבי התשלום לרופא, כיוון שאת אצל רופא פרטי את משלמת לו בהפרד בלי קשר לאסותא 1200 שח.
    בעצם רעיה ושושי אתן משלמות לאסותא את אותו הסכום 600 שח לשאיבה והחזרה. ורעיה את משלמת 1200 שח יותר כי יש לך רופא פרטי...
    בכללית יש לך 3 יעוצים בשנה עליהם את יכולה לקבל החזר, השתמשת השנה ביעוצים שלך??
    מקווה שעזרתי ועשיתי קצת סדר בבלאגן...
    בהצלחה לכולןןןן
  • תודה אור ...
    אני משלמת על הטפסי 17 600 שזה על שלב א וב .
    שאלה שלי אם אני יכולה לקבל השתתפות גם על ההחזרה והשאיבה ?
    אני אצל רופא פרטי אבל הוא כן עובד עם הכללית כי על הייעוצים שלו אני מקבלת החזר .
  • את לא יכולה כפי שרשמתי קודם הסכום הינו אחרי ההשתתפות של הכללית
  • לטפסים שקבלתי ונשלחו בפקס אין שם מיוחד, טפסי הפניה להפריה חוץ גופית.
    רעיה, איפה את עושה את ההפריות? שאיבה והחזרה?

לא מצליחה להבין מה הרופא פרטי קשור לזה שטפסי 17 עולים לה כ"כ הרבה כסף!
    אם בעלך בכללית גם, אז גם לו מגיע 3 או 4 (לא זוכרת) ייעוצים בשנה עם החזר מהקופה, אז שהרופא ינפיק לך קבלות על שמו גם.
    וד"א אגב, לא שלמתי גרוש על טפסי 17 כשהייתי צריכה דברים שקשורים לפוריות,
    לא יודעת למה, אבל פשוט לא גבו ממני, אפילו לא 25 ש"ח.
  • אתן פשוט לא הבנתן אחת את השניה!
    לשתיכן הטיפול באסותא עולה 600 שח אני מדברת על טיפול הכולל שאיבה והחזרה באותו החודש...
    רעיה, אם שושי עושה שאיבה והחזרה באותו חודש היא משלמת 600 שח בלבד!!! וזה בדיוק מה שאת משלמת! את צריכה להנפיק שני טפסי 17 אבל את משלמת בעצם רק לאסותא 600 שח! שושי בעצם לא קוראת לזה טופס 17 אחא הפניה לטיפול! ואיך שזה נקרא זה לא באמת משנה.. זה בדיוק אותו הדבר!
    במקרה של חודש ללא שאיבה אלא רק של החזרת מוקפאים היא משלמת 300 בלבד!
    לרעיה העלויות גבוהות בגלל שהיא אצל רופא פרטי!!!
    אבל מבחינת התשלום לאסותא הוא 600 שח בלבד!!!!

שןשי הסמטיקה לא חשובה טופס 17 זו התחיבות של הקופה לבית חולים או לאסותא! אולי באסותא לא קוראים לזה טופס 17 אבל זו הכוונה ונכון במקרה הזה לא משלמים 29 שח על טופס 17 אלא רק משלמים לאסותא את ה600 שח.
    מקווה שהפעם הצלחתי להסביר :)
  • הבנתי ...
    אבל השאלה שלי אם דרך הכללית יש החזר על השאיבה וההחזרה שאני משלמת לרופא 1200 ש"ח .
    והבנתי שכן .... בדקתי בקופת חולים שלי ...
    תודה .
  • יופי רעיה אני שמחה:)
    לגבי הרוםא כפי שכתבתי בהתחלה מגיעים לך 3 יעוצים בשנה, במידה והיו לך יותר מ3 השנה תבקשי לשנות את השם בקבלה לשמו של בעלך כי גם לו מגיעים 3 יעוצים (אלא אם כן הוא במכבי ואז זה קצת בעיתי כי הם מבקשים גם את הסיכום טיפול וחא רק חשבונית וקבלה ואז עלולה להיות בעיה כי הטיפול הוא שלך, בקופות חולים אחרות הבנתי שאין בעיה לבקש החזר עם חשבונית על דם הבעל)...
    מקווה ששמרת את הקבלות:)
    והכי חשוב בהצלחה!!!
  • הבנתי אותך עכשיו, צודקת...
  • שבוע טוב...
    אור ? או מי שיודעת ?
    איך אני יכולה לעשות הפריה אצל רופא ציבורי אבל באסותא ?
    מה התהליך לאן פונים ?
  • היי רעיה,
    אני עד עכשיו הייתי מטופלת דרך רופא קופה במרפאה של הכללית בתל אביב ואת הטיפול עצמו שאיבה +החזרה הייתי עושה באסותא רמת החייל.
    לרופא לא הייתי משלמת ועל שאיבה והחזרה הייתי משלמת לאסותא 600 ש"ח.
    יש רשימת רופאים באתר של כללית:
    http://www.clalit.co.il/sefer/Pages/doctors.aspx?k=(eservicedescription%3a%22%d7%a0%d7%a9%d7%99%d7%9d+-+%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa%22+AND+esectorcode%3a7)&module=Doctors&service=%d7%a0%d7%a9%d7%99%d7%9d%20-%20%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa

העתקתי לך קישור, את יכולה לבחור לפי אזור בארץ.את את מעוניית ברופא מהרשימה פשוט תקבעי אליו תור. לפני כן תוודאי שהוא עושה הפריות ותבדקי גם היכן הוא מבצע אותן.
    מאיזה אזור את?
    הרופא שלי נמצא בתל אביב, אני מאוד מעריכה אותו. העניין שאחרי 5 טיפולים שנכשלו נראה לי שהגיע הזמן לחפש רופא חדש.את תרצי אשמח להמליץ לך עליו :|)
    אני יודעת ש3 הפרופסורים גובים 400 ש"ח על פרוטוקול+שאיבה.+החזרה, את הטיפול עושים באסותא להם משלמים 600 ש"ח.
    בנוסף יש לך אפשרות לעשות דרך הצוות של אסותא, ואז את משלמת רק לאסותא 600 ש"ח.
    בהצלחה רבה!!!
  • אז למה אמרו ש3 הפרופסורים גובים הרבה כסף !!!
    400 ש"ח לשאיבה החזרה ופרוטוקול ? לא הרבה .
    אני אתקשר לשם ואבדוק.
    תודה .
    כול רופא של הכללית שמטפל באסותא אני יכולה ? את יכולךה להמליץ לי על רופא ?
  • הי רעיה,
    את לא יכולה כל רופא של כללית שמטפל באסותא כייון שהם רופאים פרטים ויש להם קלינקות פרטיות...בדיוק כמו הרופא שטיפת אצלו עד עכשיו!
    לגבי הרופא שלי, דר ווליוביץ הוא מקבל בנטקה ובקטוביץ בתח אביב...
    כפי שרשמתי לך הוא רופא של הקופה, ולו אני לא משלמת אלא רק באסותא..
    בהצלחה יקירה !!!
    לכל שאלה אני פה!!!
  • תודה מותק
    ביררתי אצל 3 הפרופסורים אצלהם זה 400 ש"ח לפרוטוקול וגם לשאיבה והחזרה לא כול כך נורא ...
  • יופי!!!
    המון המון בהצלחה:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה