שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לפני הזרעה שלישי, טבעית חוץ מאוביטרל, הרופא נתן לי הפניה ל 3 הזרעות שלאחר מכן אם לא יצלחו ניפגש שוב ונעשה פרוטוקול חדש, לפי מה שאני מבינה זה אומר להוסיף תמיכה. אני יודעת שלרוב מקבלים איקקלומין ודומיו ומתחילים עם המחזור - אני מפחדת שאפספס את החודש הבא כי התבקשתי לקבוע תור רק אחרי שנדע איך עברה ההזרעה, שזה אומר או שלא אצטרך או עם המחזור ,ואם זה עם המחזור עד שאגיע לרופא כבר לא אוכל להתחיל עם תמיכה, ( ברור שאני מקווה שתיצלח ...) . מישהי עברה זאת בעבר ויכולה לספר לי?

6 תגובות
עמוד 1
  • היי...

אני לא יכולה לעזור כי אותי ישר העלו כיתה - הפריות.

מקווה שהבנות המדהימות של הפורום יוכלו לעזור לך...

בהצלחה
  • קשה לי לענות לך על זה .. מכיוון שאצל הרופא שלי אני מזמינה טור מתי שאני רוצה..
    ואם תגידי שאת רוצה לבוא לרופא לבדיקה ( תגידי סתם..) ואז תקבעי מעכשיו טור תגידי להם שזה לא קשור להזרעה ופשוט תשרייני לך טור מעכשיו ..
    אני יודעת שצריך להגיע בדרך כלל עד היום ה 5 למחזור ככה היה אצלי 4 סבבים של איקקלומין

וחוץ מזה במידה ולא יילך אז תקחי לך מנוחה חודש הבא לפני שאת מתחילה הזרעה רביעי
    תנוחי קצת זה אף פעם לא מזיק
  • תודה בנות, מורני הייתה לי הפסקה לפני חודשיים בגלל החגים, בינתיים הספיקו לי ההפסקות....

• הי ג'סי, קודם כל בהצלחה!
    אני אחרי 2 הזרעות רק רגילות, רק עם מעקב, התחלתי להזריק אבל מבחינת תזמון אין בעיה כי כל ההליך מתחיל אחרי המחזור (לא יצא לי להתשמש באקקילמין). יומיים שלושה אחרי המחזור הייתי באה לרופא (אם יש ךף בעית זמינות עם הרופא אז אולי כבר תקבעי תור, תמיד אפשר לבטל!) לבדוק שאין ציסטות ואפשר להתחיל סיבוב נוסף ואז מתחילה עם הגונאל (קרה לי פעמיים שאחרי מינונים גבוהים יחיסת של גונאל נאלצתי לחכות חודש-חודשים בגלל התפתחות של ציסטות, הרופא אמר שזאת תופעה לגמרי נורמלית בגלל ההורמונים)
    בכל מקרה אני מקווה שההזרעה הזאת תצליח לך ושתוכלי להוסיף סיפור הצלחה לפורום מהזרעה!
  • תודה נשמה, אפשר לשאול אם אצלך הייתה איזו בעיה או שנתנו לך חיזוק בגלל שההזרעות לא הצליחו? פשוט אצלי הכל תקין ואני תוהה מה נהוג לתת, תודה

• גם אצלי, על פניו הכל תקין, פשוט ההורמונים גרמו להתפתחות של יותר מזקיק אחד מה שיכול להגדיל את הסיכוי להקלט, נראה לי.
    אני אחרי 5 הזרעות.. עולה כיתה.. שיהיה בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה