היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה מה שאני שומעת מאתמול... כבר הלכו לי האוזניים! ניקול לא מפסיקה לבכות!!! אחרי בדיקה קפדנית של כל חלקי גופה, ראיתי שטוסיק שלה אדום מאוד... קקי שלה חומצי ומאוד כואב לה. אני מטפלת בטוסיק עם דזיטין שעוזר, אבל ילדה לא רגועה בכלל, כואב לה לאכול! היא עושה 2 שלוקים וצורחת, עוד 2 שלוקים וצורחת... הסתכלתי לפה שלה וחשכו עיניים! חניכיים למטה נפוחות ואני רואה קצת לבן במקום בו אמורים לצמוח שיניים ראשונות! לאן? לאן? היא ממהרת? מה עכשיו שיניים?!!! לא מתאייייים בכלל!!! היא לוקחת מוצץ!!! איך נעבור את זה??? היא כל כך קטנה, אין מצב שאני מורחת לה משהו על חניכיים, היא מאוד פיצית.... לפחות עכשיו התחבר לי למה קקי שלה חומצי בנות, אני צריכה חיבוק כי אני כבר לא מתפקדת... שנייה אחד של שקט אין בבית!!! בעלי כבר אמר לי ללכת לנוח או לברוח מהבית אם אני צריכה להתאוור כי הוא רואה שאני לא עומדת יותר בבכי הזה!!!! אאאאאאאאאאהההההה
9 תגובות
עמוד 1
מסכנה אני מבינה אותך זה ממש קשה מקווה שיעבור לך בקרוב איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
מי כמוני מבין. אותך כבר 3 ימים טוחנים לי תמוח שניהם אני על סף התפוצצות שניהם מוציאים שיניים באלי פשוט לברוווווווווח
וואוווו לאן היא ממהרת!!!!!???[ מקווה שזה יעבור בקרובבב
והאמת כדאי לך לשמוע בעצת בעלך ולצאת להתאןןרר
אפשר גם????
אההההההה אההההההה אההההההה
וואו בגיל חודשיים ממש מוקדם.. מאחלת לה התאוששות מהירה מהכאבים.. ולך המון רוגע ושלווה