סקר קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, לגבי ימי הולדת בגן
12 תגובות
עמוד 1
  • אני לא אוהבת שחוגגים לבנותיי עם עוד ילדים.
    עד עכשיו למרות שכל שנה "סודרו" עם עוד ילדים הצלחתי לבטל את "רוע הגזרה"
  • גם אנחנו עשינו את אותו הדבר
    חגגנו לבד וביום רגיל

• סתם שתדעי - יש ילדים שלא נהנים גם אם רק ההורים שלהם נימצאים, או גם אם אין הורים בכלל...
    יש ילדים שלא אוהבים להיות במרכז העניינים, יש ילדים שנורא נורא נורא נורא מצפים ליומולדת ואז כשזה סופסוף מגיע הם כ"כ נירגשים שהכל יוצא בבכי מר לאורך כל החגיגה..
    אני חושבת שזה עדיין גיל שמגיע לכל ילד יומולדת שלו לעצמו בלי תחרות עם הילד הנוסף , גם ככה יש כל הזמן תחרות - עם ילדי הגן, עם האחים, אז לפחות שהיומולדת בגילאי הגן תהיה סביב ילד אחד....

• לינברי מסכים עם כל מילה שאמרת
  • ברור שלבד זה הכי כייף
  • אצלנו אין זוגות שלישיות .. נראה לי מוזר
  • אין סיכוי שאסכים לזה!!! אני ממש נגד!

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אצלנו כבר היה השנה בזוגות
    ואחרי ששנה שעברה הוא לא היה מוכן להשתתף בכלל
    חשבתי שאולי יומולדת עם חברו הטוב דווקא יקל עליו, והתוצאה הייתה הפוכה!

הוא לא נהנה בכלל! וכמה הוא חיכה ליום הולדת!
    הוא רק בכה וצעק שהוא לא חבר שלו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לא אוהבת לחלוק ימי הולדת.. בייחוד בגיל הזה - הם אוהבים שכל תשומת הלב על הילד. בגלל זה אנחנו מחכים עד שיתפנה לנו יום (בגן יש מלא ילידי אוקטובר וגם ככה אני עוד לא רוצה להוציא את הקטנה)
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • גם אני נגד!
    ילד צריך להרגיש שהיום הזה לגמרי שלו (לדעתי)
    בגן של עידן חוגגים בלי הורים גם והאמת, שנה שעברה הייתה הפעם הראשונה שהוא השתתף ונהנה מכל רגע ביום הולדת שלו- עידן ילד ביישן הוא לא אוהב שצופים בו
    (בגלל זה גם שחגגנו בבית השנה לא הבאתי מפעילה, זה פשוט לא בשבילו כל תשומת הלב הזאת) ובגן באווירה השגרתית הוא הרגיש מספיק נינוח ובטוח על מנת להשתתף ולהנות ואני קיבלתי חזרה מצלמה מפוצצת תמונות מקסימות
  • גם אני נגד. בגלל כל הסיבות שפירטו הבנות.
    עוד לא הגענו לשם אבל אני אדבר עם הגננת. אני אמצא דרך לעשות בנפרד.
    אפילו לעשות בבית לבנות ביחד אני מתלבטת אם כדאי.
    כי בכל זאת, ימי הולדת קרובים והן באותו גן אז יזמינו את אותם חברים.
    אני אשאל אותן אם הן רוצות לעשות ביחד.
    וגם איתן יצטרף לחבורה
  • מסכימה איתכן לחלוטין שנה שעברה עשינו עם עוד ילד מחוסר ברירה ( הגננת התעקשה )
    וכל כך התאכזבתי בשביל הבן שלי, כל כך חיכה לזה וברגע שראה את המשפחה של הילד השני הוא פשוט מה זה נסגר ובקושי השתתף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה