בעיות הירדמות בצהריים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    בשבוע האחרון איתן הורג אותי בכל שינה במהלך היום , אני רואה אותו מגרד את העיינים או מפהק ישר למיטה, שם הוא שוכב בסבבה 10-15 דקות ואז מתחילה ההצגה שנמשכת לפעמים גם שעה וגם שעה פלוס, הוא בוכה, צורח, זורק את המוצץ, מתחיל להירדם ושוב צורח ובוכה ככה אינספור פעמים עד שכבר אין לו כוחות והוא נרדם
    אני מלטפת אותו, עושה לו שששש, מזמזמת מנגינות נעימות, טופחת על החזה והבטן וכלוווםםםםםםםםםםםםםםםם נרגע ושוב.
    לפעמים לוקח לי שעה וארבעים דקה להרדים אותו והכל בשביל שינה של חצי שעה ארבעים דקות .
    אני מתחרפנתתתתתתת
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
7 תגובות
עמוד 1
  • הלן מאמי, לא יודעת אם יש סיבה ספציפית, פשוט טוב לו שאת קרובה אליו וכולך שלו.........
    המגע שלך, הקול שלך, הוא לא רוצה לוותר על זה ומושך את זה כנראה.... כנראה רוצה יחס
    זה מה שנראה לי לפחות....
    גם למעיין היה את השלב הזה, דווקא בעלי היה מצליח להרגיע אותה, הוא היה שם אותה על הבטן שלו וככה
    היא היתה נרדמת, גם לנו היה לוקח לפחות ארבעים דקות בגיל הזה להרדים אותה.......
    זה שלב והוא יחלוף
  • הלוואי טלינקה, בעלי מחליף אותי אבל זה גם לא עוזר
    להרים ולהרדים בצורה אחרת אנחנו לא כל כך רוצים כדי שלא יתרגל
    הקטע שזה לא קורה לי כשאני בחוץ איתו עם העגלה
    הוא נרדם ממש מהר
  • שעה וארבעים דקות זה זמן ארוך מדי לדעתי

• הוא בן חמישה חודשים ושבוע
    הוא יונק, אבל לא נראה לי שזה מרעב כי היום למשל שאבתי לבקבוק ועירבתתי עם דייסה של מטרנה והוא אכל פחות ממה שנתתי לו.
    בלילה הוא ישן לילה שלם ובבוקר אני קמה מפוצצת חלב והוא מרוקן הכל.
    הוא גם יונק כ10 דקות ותמיד פולט אחרי ההאכלה, כשאינ מתעקשת לתת לו עוד ועוד אם הוא עוזב את הפיטמה הוא מתעצבן בוכה ואז פולט המון כך שזה לא מרעב.
    לגבי מה שהצעת, עשיתי את זה, לקחתי אותו חזרה לסלון נתתי לו לשחק עוד ושוב החזרתי למיטה אבל אותו סיפור.
  • הלן
    אנחנו באותה הסירה
    בין שלוש לארבע מלחמת עולם לישון
    אם אין לו שינה בשעה הזו אז בשבע שהאל יעזור לי
    גם לי זה לוקח שעה לפעמים עד איבוד השפיות
    בעלי בכלל לא מצליח להרדים אותו כשהוא איתו בצהרים לא משנה מה מנסה
    אצלי לאחרונה אני פשוט קולטת ניצני ניצנים של עייפות וישר על הידיים להרדים
    לא מוותרת לו
    הבנים שלנו באותו גיל
    עוברת את אותו דבר
    אז שולחת חיבוקים
    זה מתייצב ומשתנה אני מניחה

• אוף הלוואי שזה יסתדר אצלכם מהר..
    גם ליעד היה ככה תקופה ארוכה מאוד שבמהלכה הספקתי להוציא את השערה הלבנה הראשונה שלי בעודי עוד לא בת 22!!!
  • בבי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה