בנות שמכירות מקומות תיירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, מתארחת אצלי משפחה מחו״ל ותיכננו מחר לנסוע למיני ישראל. לפי התשקיף למחר, זה הולך להתבטל.
    יש לכן רעיונות לאן אפשר לנסוע למקום מקורה? מוזאון נחמד? משהו באיזור חיפה-תל אביב-ירושליים.
    תודה

4 תגובות
עמוד 1
  • מוזיאון המדע בחיפה
    אולי למוזיאון האיסלם בירושלים לתערוכת שעונים
    פלנטריום

• היה חי בדיוק מצב קזה עם אורחים מחול - בסוף נסענו למנהרת הנטיפים עך יד בית שמש .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מוזיאון ישראל בירושלים - מאפשר הרבה מאוד זמן הסתובבות,
    למערת הנטיפים לא הייתי ממליצה מאחר והירידה והעלייה בחוץ ויש הרבה ירידה ובעיקר הרבה עלייה....(סורי אלינוש)
    משפחה עם ילדים קטנים?
    מוזאוני המדע (בחיפה ובירושלים) כיפים למדי, לכל הגילאים, אני חושבת שהמוזיאון של חיפה יותר עדיף (יותר גדול, יותר תערוכות),
    פלנטריום מגיל 6, במוזיאון א"י בת"א צריך להסתובב בין כמה ביתנים לכן לא מומלץ להיום,
    משחקיית פיקולניה בהרצליה
    בית חלומותיי בגבעת ברנר
    סדנת בישול בבית

• בוקר טוב!
    תודה!
    המשפחה בלי ילדים אבל לנו בסה״כ יש 5 ילדים. 3 מהם (שלי) מתחת לגיל 5.
    במוזאון המדע בחיפה היינו לפני שבועיים בערך. אז לא בא לנו שוב.
    וגם יש שם הרבה בחוץ.
    חשבנו על מוזאון ארץ ישראל אבל את צודקת, זה לעבור הרבה בין הביתנים.
    חשבנו על מוזאון טבע בירושלים.
    שווה?
    זה במקום אחד?
    יש תצוגות בחוץ?
    האתר שלהם לא נפתח לי..
    נראה לי שבסוף נעשה סדנת בישול בבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה