הליקובקטר בהיריון ואני עומדת להשתגע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!
    חייבת לשתף בזה - וכמובן שהכי טוב לשתף מי שעובר את אותו הדבר או נמצא במצב דומה.

אני נמצאת בשבוע 12 וכבר מהימים הראשונים אני עם בטן נפוחה ומאוד כואבת ועם בעיות עיכול קשות - הרבה יותר ממה שכתוב בכל ספר או אתר והרבה יותר מכל הסיפורים של "ככה זה בהיריון" או "גם אצלי זה היה ככה" וכולי.

אחרי סבל הולך וגדל כשברור לי שמשהו לא כשורה התגלתה הסיבה למסיבה: חיידק הליקובקטר שהיה רדום אצלי ובגלל השיבושים שממילא מתרחשים במערכת העיכול במהלך ההיריון, הוא התעורר אצלי. מי שיש לה את זה יודעת שמעבר לזה שאני עם בטן של חודש חמישי כבר בהתחלה, אז גם איכות חיים זה משהו שפשוט לא קיים.

מכיוון והרופאה אמרה לי במפורש שאין טיפול מתאים לי בגלל ההיריון, ושגם אחרי הלידה לא אוכל לקבל את הטיפול אם אניק, אתן כבר יכולות להבין את גודל הייאוש אבל גם הפחד - אם זה מה שקורה עכשיו כשעדיין לא יצאה הבטן, מה יהיה כשיהיה עובר מספיק גדול שילחץ על הקיבה??? איך אשמור על שפיות כל כך הרבה זמן עם הסבל היום יומי הזה?

מישהי מכירה טיפול שמתאים להיריוניות? חוץ מלתת רשימת "מאכלים אסורים" שעלולים להחמיר את המצב לא ממש קיבלתי טיפול - רק שהטיפול קשה מידי ואנטיביוטי ולכן אסור בהיריון.

התחלתי את ההיריון הזה עם כל כך הרבה התלהבות. זהו היריון שני אבל הולכת להיות לידה ראשונה - אתן יכולות להבין עד כמה כל כך התלהבתי מזה. עכשיו אני כבר לא מצליחה להביא את עצמי להתעניין בהיריון מעבר למה שמעקב ההיריון מכתיב או כשבן הזוג שלי מנסה לעניין אותי.
    אני חושבת על השבועות האחרונים ועל מה שעוד מחכה לי ואני פשוט מיואשת. יש לי עוד שלוש חברות שגם הן בשלבים שונים של היריון וכולן כבר בשלב של הנאה מההיריון. אני לעומת זאת מפחדת לצאת מהבית למקרה ואצטרך לרוץ לשירותים או שיתקוף אותי כאב (מרגיש כמו דקירות סכין ואי אפשר לנשום כמו שצריך). מרוב הייאוש ואי הנוחות הפיזית אני כבר הופכת לעצבנית וחסרת סבלנות כלפי כל העולם.

מצטערת שיצא קצת ארוך, ואני נשבעת לכן שאני שונאת להתבכיין ולרחם על עצמי, להיפך! אני מאלה שתמיד בפעילות ושאוהבות שתמיד יש רעש והמולה ושמחה, אבל מאז תחילת הסיפור הזה אני פשוט מאוד נובלת.
    אם מישהי יודעת על טיפול כזה או אחר שיוכל לעזור או שכדאי לי לברר לגביו - אני אודה לה מאוד. אבל גם לפרוק את זה על הכתב זה המון. אין לי מקום אחר שאני יכולה לפרוס את זה ככה ישירות.
5 תגובות
עמוד 1
  • שולחת לך
  • קראתי הכל.. אני יודעת מה זה הליקובקטר אבל לא יצא לי להתקל במישהי בהריון שחווה את זה..
    אני אנסה לברר לך מה אפשר לעשות בכל מקרה
    שולחת הרבה חיבוקים
  • לא מכירה את הבעיה אבל זה נשמע בהחלט לא נעים!!!!

מקווה שתרגישי טוב

• א. הייתי מבקשת חוות דעת נוספת
    ב. אני לקחתי גסטרו (פמוטידין) פעמיים ביום כל ההריון השני, זה מאוד מאוד עזר.

• תודה לכולן על התמיכה.
    זה בהחלט לא נעים. פיזית אני לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שהרגשתי טוב באמת. ונפשית? אני מתחילה להבין מה הכוונה של אמהות שמספרות על זה שיש לך חיים מלאים ועולמך מצטמצם בשנייה לחיתולים וקקי פיפי... חוץ מלבדוק מה אכלתי, מתי, איזו תנוחה לוחצת ואיזו לא - כבר כלום לא חשוב.
    linbar גם אני אבדוק את זה - תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה