עד כמה נחוץ ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד כמה נחוץ

טרמפולינה ?
    מנשא ?
    נדנדה ?

אשמח לדעת
    אנחנו קצת קצרים במזומנים ורציתי לדעת
    מה העדיפות ...

תודה רבה רבה

19 תגובות
עמוד 1
  • טרמפולינה מאד עוזרתתתת
    גם בהורדה מהידיים , התעסקות עצמאית , נמנום ובטעימות בהמשך

מנשא גם טוב מאד ונחוץ אם לפעמים לא בא לך להיסחב בעגלה
    אנחנו עד עכשיו לפעמים שמים אותה במנשא

נדנדה לדעתי מיותרת

• אצל להב קניתי טרמפולינה אצל נועם קניתי מנשא ובהריון הבא אקנה בוודאות נדנדה ואעלים את הטרמפולינה

אז לדעתי האישית נדנדה
    מנשא
    ובסוף טרמפולינה

לומדת מטעויות חחחחח

• מנשא נחוצה בילד שני. עם נתנאל הסתדרתי בלי מנשא וממש לא הרגשתי צורך. עכשיו אני לא מתארת לעצמי מה הייתי עושה בלי מנשא, כשניקול בוכה, אני שמה אותה בפנים וידיים שלי פנויות בשביל נתנאל
    טרמפולינה.... יש ילדים שמכורים קשות לזה... ילדים שלי די אדישים, טוב שיש, אבל הייתי מסתדרת גם בלי
    נדנדה? זה משהו מיותר לדעתי. אין לי וממש לא חסר
  • תודה מיכלי ואנסטסיה

סיון - מה לא טוב בטרמפולינה ?
    שמעתי דווקא דברים חיוביים

• הזוית ישיבה מדי גורמת לילדים ללמוד להתייישב בצורה שגויה ולא בריאה (מנסיון)
    ילדים מתמכרים (מנסיון)

אבל זה לא מונע ממני לשים. אצל נועם דרך אגב שמתי הרבה פחות. היא היתה בעיקר על מזרן פעילות חופשיה ומאושרת.

מה שכן בין טרמפולינה לנדנדה אני מעדיפה נדנדה לדעתי זה נחמד יותר ואשכרה מנדנד ולא מרטיט את המעיים חחחחח
  • הטרמפולינה החדשה של טיני לאב מעולה
    ואין איתה שום בעייה אורטופדית

• טרמפולינה: אני השאלתי מבת דודה, מאוד עזר לי, הוא היה נותן לי קצת מנוחה לידיים והעסיק את אייל.
    מנשא: אייל פחות אהב עגלה (עד שהרגלתי אותו דיי בכוח לעגלה ) אז מנשא היה פיתרון. לא השקעתי המון כסף על זה, הוא דיי פשוט.

נדנדה, לי אין ואני לא רואה בה צורך, טרמפולינה מספיקה לאותה מטרה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני פשוט חושבת שנדנדה ורמפולינה זה בדיוק אותו הדבר ונדנדה לטעמי זה יותר יפה זה הכל
  • ממש תודה לכולן מקסימות !!!

• אם כבר מדברים על דברים נחוצים, לדעתי הכי הכי נחוץ זה משטח גדול לריצפה, אוניברסיטה. תכלס, תינוקות מעבירים המון זמן על הריצפה. זו המלצה שלי
  • טרמפוחינה לדעתי במקום הראשון
    ואז מנשא ואז נדנדה.

במנשא הישתמשתי פחות מאשר בטרמפולינה.

אבלח הכי טוב?
    כמו שאמרו פה. משטח פעילות ואוניברסיטה.

בלידה מקבלים הרבה מתנית אז ממליצה להמתין קצת.
    טרמפולינה ואוניברביטה קיבלתי מתנה ללידה, אה וגם מנשא שלא היה לי נוח ובסוף קניתי אחר

• גם לדעתי טרמפולינה מקום ראשון אבל אחת טובה!

היא תעזור לך אלר כך גם בטעימות כשאת עוד לא יכולה לשים בכיסא אוכלל וגם למשוך זמן עד שתקני כחסא אוכל. אנחנו קנינו לנועה רק אחרי שהתחילה להתיישב עצמאית בסביבות 9 חודשים ועד אז טרמפולינה מאוד עזרה.

יותר מזה לםעמים את צריכה לעשות משהו ואין לך איפה לשים את הביי י אז את שמה שם ובזויית העין שלך ועושה דברים. נועה בהתחלה לא ממש אהבה אבל בסהיבות גיל יל 4 חודשים התחילה להתלהב. בכל מקרה לא שמתי אותה שם ליותר מ-20 דקות כי הייתה מתעצבנת.

וגם אנסטסיה צודקת בה שצריך משטח פעילות ענק (אוניברביטה קטנה מאוד בגודל). משטח ספוגי עם בד מעליו מעולה.
  • מנשא וטרמפולינה
    מנשא כי זה מפנה לך זוג ידיים ובכלל זה נוח בפעמים שהתינוק עצבני ומקטר ואז אפשר לשים אותו במנשא והפלא ופלא הוא פתאום נרגע
    וטרמפולינה כי זה גם טוב ונוח בבית, כמובן לא לזמן ארוך אלא לפרקים קצרים בלבד
    נדנדה זה אחלה אבל מהר מאוד זה נהיה לא שימושי ואז יש לך מתקן ענק יחסית של נדנדה תקוע באמצע הבית שאין לך מה לעשות איתו
    טרמפולינה עוד יכולה להיות שימושית בתחילת הטעימות בחודש 4

• טרמפולינה- חובה!

חוץ מזה שנותנת לך מנוחה
    זה אחלה דבר להתחיל בו את הטעימות
    לפני שקונים כיסא אוכל
    זה כמון גם מרגיע את התינוק עם הרטט
    ובגלל שיש בה דמויות של צעצועים היותר קרובות לתינוק
    אז הוא יותר מושיט ידיים לעבר החפץ הרצוי
  • אהההההה מבחינתי שום דבר מזה לא נחוץ.

אולי מנשא אם יש בעיה עם עגלה או שהילדה עם גזים ולפעמים זה מה שמציל ועדיין יש ידיים.

ככה ביומיום "זורקים" את הילדים לריצפה על הבטן וזהו. נדנדה וטרמפולינה סתם מעקב.
    טעימות אפשר לתת בסלקל שרכשתם כבר ממילא.
  • היו לי גם טרמפולינה, גם מנשא וגם נדנדה, האמת אף אחד מהם לא היה בשימוש, ככה שאני לא חושבת שהם באמת נחוצים, במקום טרמפולינה הייתי מניחה באוניברסיטה... במנשא השתמשתי במשך חודשיים. ובנדנדה פשוט שניהם לא היו מוכנים לשבת.
  • לנו לא היה טרמפולינה ונדנדה. מסתדרים מעולה (!) בלי..
    יש המון צעצועי התפתחות, שטיח פעילות ואוניברסיטה וזה בהחלט מספיק אני חושבת.
    יש מנשא ובקושי משתמשים בו.

• לגמריי טרמפולינה לא הייתי יודעת איך להסתדר בלי יש לנו 2 אחת
    אצל אמא ואחת אצלנו... 

• תודה רבה
    אני החלטתי
    אקנה טרמפולינה ומשטח פעילות
    נשיקות !!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה