הייתי אצל אחות ליווי ההריון ומילאתי שאלון על מצב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרוח בהריון.
    לכל שאלה היה מספר לפי מה שעניתי , וכשהאחות חיברה את הכל , יצא לה בסכום מספר, שלא הייתה מרוצה מהתוצאה ואמרה לי שעובדת סוציאלית תתקשר אליי.
    בהריון יש לי מצב רוח לא מרומם במיוחד כיוון שמרגישה מוגבלת, לא ללכת למקומות שאני אוהבת, הגבלות באוכל, וחרדות לאחר ההריון מה יהיה ואיך מסתדרים.
    מזור שדווקא שקנינו בית חדש , אומנם נכנס אליו עוד שנתיים כי זה פרוייקט , ושחיכנו להריון הזה שנתיים עם שתי הפלות באמצע וברוך השם הכל תקין.
    מרגישה חסרת אנרגיות ודברים שהתלהבתי מהם בעבר כרגע פחות מרגשים אותי.
    למה זה קורה לי ?, ממש עיניי דומעות שאני רושמת כאן.
    אני בחורה שאוהבת לצחוק , ליהנות , חברה וכו'.
8 תגובות
עמוד 1
  • ההורמונים משפיעים זה כל מה שקורה! ומי כמו אחות ליווי הריון אמורה לדעת אז זה!!!

מה זה השטויות האלה שאלון מצב רוח? עוזרת סוציאלית? מה קרה?

את בסך הכל עוברת שינוי שכל בחורה עוברת בהריון קצת חששות מדבר כזה או אחר הם נורמליים וטבעיים כי באמת לא יודעים איך ומה יהיה וזה שאת דואגת לגבי הגבחות באוכל אז בסוף מתרגלים. רוצה דוגמא? אני מתה על ביצת עין ובהריון אסור! בהתחלה התבאסתי הרבה זמן ונורא התחשק לי ועם הזמן כל כך התרגךיתי שאחרי הלידה זה כבר לא עניין אותי ורק בנדרגה חזרתי לזה.

בקיצור לא להתעסק בקטנות! קומי חייכי לעצמך במרראה ותגידי שהכל בסדר כי כך הוא הדבר! במיוחד שחיכיתם להריון הזה כל כך.

והאחות עם השאלון
  • מה עכשיו אם השאלון הזה , זה גרם לי עוד יותר לנבור בדברים במקום להעביר הלאה.
    תודה על התגובה , צודקת!
  • השאלון נועד ע"מ לדעת באיזה מצב נפשי את, עו"ס תתקשר אלייך בשביל לדבר אליך, על תקן אשת מקצוע (כמו פסיכולוגית) איתה תוכלי לקבוע פגישה ולדבר איתה על הדברים הכואבים לך.
    זו כל המטרה... זה באמת עבורך ובשבילך...

• יקרתי. לא תמיד קל בהריון וכול אחת עוברת את זה שונה ותוסיפי הורמונים והחגיגה רבה אל תלחצי לא ממנה ולא מעובדת סוציאלית אולי לדבר יעזור איתם אבל את עם עצמך זה הדבר הכי חשוב ההריון שלי לא היה קל ולמרות כול בירכתי על ההריון חששתי המון וברוך השם נולדה ילדה מקסימה ואט אט גם לומדים את השגרה איתה את תהיי בסדר גמור קומי חייכי הכל מסתדר אין לך מה לדאוג אם תרצי את מוזמנת לכתוב בפרטי... צאי תהני בהתאם למצבך שמרי על ההריון שתפי תפרקי ואנו כאן תמיד.
  • השאלון הזה נקרא אדינבורו וזה שאלון שאמור לזהות נשים שבסיכון לדיכאון אחרי לידה. לדעתי שאלון חשוב מאד!

זה לא אומר שאת לא בסדר!!!! זה פשוט אומר שכנראה ההורמונים והלחצים בחיים משפיעים עלייך ורוצים לוודא שאחרי הלידה תהיה לך תמיכה ועזרה שלא תסבלי מדיכאון.

מקווה שתתחזקי ותראי שהכל יהיה בסדר! וגם אם תזדקקי לעזרה מסויימת, זה בסדר גמור! העיקר לשמור על הרווחה שלך ושל הבייבי
  • תודה לכן בנות, יהיה בסדר:-)
  • למה זה ככה? הורמונים +חששות.....

כמו שסמיילי מתארת אתזה זה בא רק לטובתך- אז אל תדאגי יהיה בסדר והבייבי יביא איתו המון חיוכים אושר וצחוק ב"ה גם אם בהתחלה זה קשה...

• נכון צודקת, תודה:-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה