פסטיגל SPY - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד כה היינו רק במותק של פסטיגל בהיכל נוקייה.
    איזה איזור מועדף לישיבה בפסטיגל בגני התערוכה? האם מכל האיזורים רואים טוב? לא הצלחתי להבין מהמפה שפרסמו האם יש קדמה לבמה או שכל הבמה פתוחה מכל הצדדים?
    אשמח לעזרה ממי שכבר הייתה בשנה שעברה בפסטיגל...יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 תגובות
עמוד 1
  • ראיתי שבוע שעבר פירסמות שלהם - נשארתי עם פה פעור אל מול החזה של בר זוהר...
    האמת לא מכירה.
    תהנו!
  • הקטע הוא שהם מריצים בהוט כבר מלא זמן את ההצצה לפסטיגל אז יהלי ורוני כבר מדקלמות את המופע...יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• איך עם השלשיה?
    איך את מסתדרת?
  • ב"ה בסדר גמור... שוחה בתוך העניינים...
    הבנות לרוב משתפות פעולה ועוזרות לי עם החלפת טיטול, מקלחות...
    שרק יהיו לי בריאים ועם הכל בע"ה נסתדר...
    יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!

• הבנות שלך ממש קטנות, לא? שנה שעברה אחינית של בעלי שהייתה בת 6 לא נהנתה, אחותה שהייתה בת 14 נהנתה מאוד ורוצה ללכת גם השנה. לדעתי זה יותר מתאים לנערות מתבגרות...
  • צפיתי בהצצה בהוט VOD נראה לי סביר...
    בכל אופן חברה שלי לקחה את הבנות שלה בגיל הזה והן נהנו...
    השאלה היא לגבי המיקום של המושבים...יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!

• אני לא מאמינה!!!!!! ככה את משתפת אותנו שילדת?! איפה סיפור הלידה?!

תתביישי לך!

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • צודקת...יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!

• טוב אז גם אצלי הם מדקלמים את המופע

• כמוני - כמוך

גם אני בחרתי התמודד בלי אפידורל הפעם - והצלחתי כמו גדולה! לא קראת את הסיפור לידה שלי, אה? תתביישי

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזו משאבה יש לך? יש מדלה מיני אלקטריק - מכיאבה ובקושי שואבת.. ברור שמעדיפה לא לקחת אותו...
    וכן, קראתי את סיפור הלידה שלךיהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!

• מורני - איזה כייף... אולי עוד ניפגש שם...יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה