שאלה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשאנחנו מקיימים יחסים נוזל הזרע יוצא לפעמים..
    זה בסדר?
    לא הכל יוצא..אבל יוצא
3 תגובות
עמוד 1
  • ממי זה הכי טבעי בעולם (-:

• מחזקת את דבריה של ג'ס, זה הכי טבעי בעולם ואלו חוקי הפיסיקה והגרביטציה.
    המון נשים חוששות שהזרע יברח מהם וישחה למקום הלא נכון ולכן ממליצות להרים רגליים, לשכב על הבטן וכל מיני התעמלויות קרקע מעניינות שעוזרות לזרע להגיע למקום הנכון.
    יש גישות שאומרות שהזרע יודע לאן לשחות ולא צריך ללמד אותו דבר, גם אם חלק ממנו נכנע לגרביטציה, ויש גישות שאומרות שמה שיוצא זה לא זרע אלא הנוזל שבו שבו הוא שוחה שכבר אין בו צורך והוא נפלט החוצה.
    אני בגישה שכל מה שיוצא לא צריך לצאת, ואם הוא רוצה לצאת שייצא בתנאים שלי ולכן הייתי נוהגת לקיים יחסי מין בלילות (שרק שמשון ויואב היו יוצאים.... סתם, רגע של שיגעון קל), אחרי שרוקנתי את שלפוחיתי ולכן לא היה לי צורך לקום לפיפי עד הבוקר, שאז לא הייתה לי בעיה שישחו לאן שירצו. אפילו לירקון.
    בהצלחה.

crazy woman!
  • אכן הכי טבעי זה קורה אצל כולן ...גרביטציה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה