מנסים 7 חודשים ללא הצלחה ופרופיל הורמונלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,

אנחנו הורים לשני ילדים מקסימים שנקלטנו אליהם בקלות ובמהירות עברו חמש שנים מההריון האחרון והפעם בניסיונות לילד השלישי נתקלים בקושי, מנסים כבר שבעה חודשים, מזהים ביוץ ועובדים בימים הנכונים וכלום, המכשפה מגיעה כל 28 יום כמו שעון וצוחקת לי בפנים.

עשיתי פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור יצא לי אסטרדיול מעט גבוה (338) ושאר הפרמטרים תקינים, הבנתי שזה יכול לרמז על רזרבה שחלתית נמוכה, האם מישהי יודעת על מה מדובר? האם זה יכולה להיות הסיבה שבגללה אנחנו לא נקלטים להריון? ואיך זה יכול להיות שרזרבה שחלתית נמוכה מצד אחד אך מצד שני יש מחזור וביוץ סדירים כל חודש?
    אשמח לשמוע מניסיונכן שבוע טוב לכולן עם בשורות טובות,
    יפית

הסבלנות משתלמת :)
6 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה ברוכה הבאה, אני בטוחה שתוכלי לקרוא חומר מפורט על העניין באינטרנט. שאלה- בעלך עשה בדיקת זרע? אמא שלי התקשתה להכנס להריון השלישי, בדקו וגילו מדדי זרע נמוכים- הזרעה אחת ו׳ 9 חודשים לאחר מכן הגיחה אחותי הקטנה. בהצלחה (-:

• תודה רבה על קבלת הפנים החמה, כנראה שזה השלב הבא בבדיקות, עוד חודש יש לי תור לרופא נשים נראה לאן אנחנו ממשיכים (בתקווה שנקלט בחודש הקרוב ולא נצטרך בדיקות נוספות).
    בהצלחה גם לך,
    יפית

• תודה מתוקה

• אני לא הייתי מסיקה מסקנות על פי בדיקה אחת בלבד אנכנו לא מכונות והגוף מושפע מהמון דברים יכול להיות שאצלך הביוץ מוקדם ולכן את מפספסת ...
    תעשי בדיקה גם ביום ה 21 ובלי קשר הייתי עושה שוב בדיקה ...בהנחה ותהיו צריכים
  • תודה רבה ,
    אני אבקש מהרופא בתור הבא (בעוד חודש נקווה שלא נצטרך), בדיקה הורמונלית נוספת ובדיקת זרע,הגיע הזמן לבדוק את הנושא.
    האם למישהי יש מושג עם כדורי פרופסיה(למניעת נשירת שיער) שבעלי לוקח יכול לפגוע בפוריות? שמעתי תגובות לכאן ולכאן...

אני עכשיו בשלב סיום המחזור ומשום מה המחזור הזה התמלאתי בפנים בפצעים מאוד כואבים, אולי משהו הורמונלי עובר עליי?
    שיהיה לכולנו חודש מוצלח ופורה,
    יפית

• היי יפית,

אני לא יודעת ספציפית לגבי כדורי פרופסיה אבל אני בהחלט מכירה את זה שתרופות נגד התקרחות גברית פוגעות במדדי הזרע (באופן זמני בעת נטילתן) ויכולות להשפיע על פיריון הגבר לתקופה בה הוא לוקח אותן. תתיעצי עם רופא פריון לגבי הכדורים, את יכולה לשאול גם רופא בפורום.

שיהיה בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה